Ekonomi Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Bankalardan flaş cumartesi kararı: Artık açık olacak

Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Bankalardan flaş cumartesi kararı: Artık açık olacak

Paylaş
Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Bankalardan flaş cumartesi kararı: Artık açık olacak

Bankada hesabı olan ve banka müşterisi olan herkesi yakından ilgilendiren haber... Bilindiği üzere banka şubeleri hafta içi 5 gün hizmet veriyor. Özel günlerde yarım gün ya da tatil olan şubeler hafta sonu iste hizmet vermiyor. Bankalar cumartesi günü de şubelerini açık tutmak için çalışmalara başladı. Hatta cumartesi günü tam gün çalışacak ilk pilot banka ve şubesi de belli oldu. Peki, cumartesi günü hangi işlemler yapılabilecek? İşte detaylar...

Bankada hesabı olan herkes internet bankacılığı ve direkt şube üzerinden müşteri temsilcileriyle işlemlerini yapıyor. Bankalar aldığı yeni kararla şubelerin mesai gün sayısını 6'ya çıkarmayı planlıyor. Bankalar bundan sonra cumartesi günleri de çalışmak için harekete geçti.

Haberin Devamı

PİLOT UYGULAMA BAŞLIYOR

Bazı bankalar cumartesi günü şubesini açık tutmak için hazırlıklara başladı. Yapı Kredi, müşterilerine bilgi vererek cumartesi günü İstanbul Şaşkınbakkal'daki şubelerinin 10:00-17 saatleri arasında hizmet vereceğini duyurdu. 

TÜM İŞLEMLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK

 Söz konusu pilot uygulamanın yapılacağı şubede tüm bankacılık hizmetleri normal hafta arası gibi gerçekleşecek.

CUMARTESİ GÜNÜNÜ PLANLIYORLAR

Çok sayıda banka cumartesi günü tam gün mesai için hazırlıklarını devam ediyor. Şuana kadar Yapı Kredi dışında diğer bankalar konuyla ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı.