Ekonomi Kazakistan Cumhuriyeti Dijital Kalkınma Bakanı Bagdat Mussin ünlü markayı ziyaret etti

Kazakistan Cumhuriyeti Dijital Kalkınma Bakanı Bagdat Mussin ünlü markayı ziyaret etti

Paylaş
Kazakistan Cumhuriyeti Dijital Kalkınma Bakanı Bagdat Mussin ünlü markayı ziyaret etti

Kazakistan Cumhuriyeti Dijital Kalkınma, İnovasyon ve Havacılık Sanayi Bakanı Bagdat Mussin, Trendyol’un genel merkezini ziyaret ederek, e-ihracat stratejileri ve gelecek dönem planları hakkında bilgi aldı.

Türkiye’de e-ticaret sektörünü yakından takip ettiklerini belirten Mussin, “Her ülke gibi biz de dijital dönüşümü anlamaya ve desteklemeye çalışıyoruz. Bu alanda faaliyet gösteren oyunculara destek veriyoruz. Trendyol’un e-ticarette ne kadar başarılı bir şirket olduğunu görüyoruz. Birlikte yapabileceklerimiz için çok heyecanlıyız” dedi. Mussin’e ziyaretinde Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin ve Trendyol yönetim ekibi eşlik etti.

Haberin Devamı

Türk üreticilerini dünya ile buluşturacağız

Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin ise, “Kazakistan Cumhuriyeti Dijital Kalkınma, İnovasyon ve Havacılık Sanayi Bakanı Bagdat Mussin’in ziyaretinden çok memnun olduk. Türkiye ve Kazakistan arasında yakın bir ilişki var. Umuyoruz ki Trendyol olarak iki ülke arasındaki güçlü ekonomik ilişkinin bir parçası oluruz. Umuyoruz ki Orta Doğu ve Asya’daki Türk devletleri ile e-ihracat aracılığıyla da bir bağ kuracağız” açıklamasında bulundu.