Ekonomi Kurban Bayramı ikramiyeleri ayın kaçında ödenecek? (SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı) Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Kurban Bayramı ikramiyeleri ayın kaçında ödenecek? (SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı) Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Paylaş
Kurban Bayramı ikramiyeleri ayın kaçında ödenecek? (SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı) Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Emekli bayram ikramiyelerine ilişkin merakla beklenen açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan geldi. Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere yılda iki defa ödenen emekli bayram ikramiyeleri SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklilerine farklı tarihlerde ödenecek. İşte Emekli bayram ikramiyeleri (Kurban Bayramı) ödeme tarihleri…

Emekli bayram ikramiyeleri sadece emeklilere değil, dul ve yetim aylığı alanlar ile daha birçok grupta yer alan vatandaşlara ödeniyor. Geçtiğimiz yıl gelen zam ile 1100 TL olarak ödenen bayram ikramiyeleri her dönem bayram öncesinde hak sahiplerinin hesaplarına yatıyordu. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklilerine ödenen 2022 Kurban Bayramı ikramiyeleri için de heyecanlı bekleyiş sona erdi. Bakanlık emekli bayram ikramiyelerinin ne zaman yatacağını açıkladı…

Haberin Devamı

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 2022 yılı Kurban Bayramı Emekli Bayram İkramiyeleri bayramdan önce 2-7 Temmuz tarihleri arasında hesaplara yatırılacak.

SSK, BAĞ-KUR, EMEKLİ SANDIĞI KURBAN BAYRAMI İKRAMİYELERİ AYIN KAÇINDA ÖDENECEK?

SSK emeklileri 5-6 Temmuz’da,

Bağ-Kur emeklileri 7 Temmuz’da,

Emekli Sandığı kapsamında aylık alanlar ise 2-5 Temmuz tarihlerinde bayram ikramiyelerini alabilecekler.

9, 10, 11, 12 Temmuz tarihlerine rastlayan 2022 yılı Kurban Bayramı’nın emekli bayram ikramiyeleri ödeme günleri şöyle:

1) 4 (a) (SSK) kapsamında gelir/aylık alanların aylık ödeme günü;

- 17, 18, 19, 20, 21 olanlara 5 Temmuz 2022,

- 22, 23, 24, 25, 26 olanlara 6 Temmuz 2022,

2) 4 (b) (BAĞKUR) kapsamında gelir/aylık alanlara 7 Temmuz 2022,

3) 4 (c) (EMEKLİ SANDIĞI) kapsamında aylık alanların aylık ödeme günü;

Haberin Devamı

-1 Temmuz olanlara 2 Temmuz,

-2, 3, 4, 5 Temmuz olanlara aylıkları ile birlikte 2-5 Temmuz 2022,

tarihinde ödenecek.