Ekonomi Luna 2.0 nedir, ne zaman çıkacak? Terra LUNA 2.0 Binance’de listelenecek mi?

Luna 2.0 nedir, ne zaman çıkacak? Terra LUNA 2.0 Binance’de listelenecek mi?

Paylaş
Luna 2.0 nedir, ne zaman çıkacak? Terra LUNA 2.0 Binance’de listelenecek mi?

Luna 2.0 haberi kripto para piyasasında heyecana neden oldu. Terra LUNA’nın tarihi çöküşünün ardından TerraForm Labs kurucusu Do Kwon’un önerisiyle hayata geçiriliyor. Peki, Luna 2.0 ne zaman çıkacak? Terra LUNA 2.0 Binance’de listelenecek mi? İşte detaylar…

Terra Luna ekosistemini canlandırmak için çıkarılan Luna 2.0 hakkında merak günden güne artıyor. Yatırımcılar Terra Luna’nın çöküşüyle yaklaşık 40 milyar dolar kaybetmişti. Şimdi Do Kwon’un önerisiyle piyasaya sürülen Luna 2.0 ile kayıpların telafi edilmesi amaçlanıyor

Haberin Devamı

LUNA 2.0 NEDİR?

Luna 2.0, sabit coinin rekor seviyede yaşadığı düşüşün ardından Terra Luna ekosistemini kurtarmak için çalışan Terra blok zincirinin yepyeni tokeni olacak.

TerraForm Labs kurucusu Do Kwon’un önerisi ile hayata geçirilen Luna 2.0, Luna’nın yeniden doğuşu olarak adlandırılıyor ve mevcut Terra ağının yerini alacak yeni bir zincir olacağı kaydediliyor. Aynı zamanda Luna 2.0, Luna’nın mevcut sürümünün yerini alacak ve ilk adım olarak çöküşü gören UST stabilcoin ile bağları koparacak.

Fakat eski zincir öylece yok olmadan, birlikte var olacaklar. Eski zincir Terra Classic adıyla anılacak.

TERRA LUNA 2.0 NE ZAMAN ÇIKACAK?

LUNA 2.0’ın başlangıç ​​bloğu 27 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşecek ve bu sırada LUNA airdrop’unun yüzde 30’u verilecek ve kalan yüzde 70’i ise iki yılda yayınlanacak.

Haberin Devamı

Tüm airdrop tokenleri, “ağ güvenliğini korumak” için otomatik olarak stake edilecek. Terra şimdi yeni zincir için Terra Core kodunu yayınladı, test ağı da 27 Mayıs’taki lansmanından önce yayında olacak.

TERRA LUNA 2.0 BİNANCE’DE LİSTELENECEK Mİ?

En büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, desteğini Luna2.0'a da genişletti. Ancak yeni Luna coin'in çıkacağı kesinleşse de henüz net bir tarih verilmedi.