Ekonomi Maaşlara zam için iki tarih! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışanları heyecanlandıran sözler

Maaşlara zam için iki tarih! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışanları heyecanlandıran sözler

Paylaş
Maaşlara zam için iki tarih! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışanları heyecanlandıran sözler

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan maaşlara zam için iki tarih verdi. 'Ocak ayında çok önemli adımlar attık' diyen Erdoğan, 'Temmuzda enflasyon farkları ile rahatlama sağlayacağız. Yılbaşında kapsamlı adımlar planlıyoruz.' ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca şubat ve mart ayına da dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. 'Dar gelirlilerin ve ücretlilerin kaybını telafi etmek için sürekli yeni programlar devreye alıyoruz.' diyen Erdoğan çalışanları heyecanlandıran tarihleri duyurdu.

Haberin Devamı
Erdoğan'dan 'öğrenci affı' müjdesi: Meclis'e sunuyoruz! Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. 'Tüm gençlerimize bir müjde vermek istiyorum.' diyen Erdoğan, 'Kamuoyunda öğrenci affı diye bilinen teklifi önümüzdeki günlerde meclisimizin takdirine sunuyoruz.' ifadelerini kullandı. TÜSİAD'a çok sert tepki gösteren Erdoğan, 'Ey TÜSİAD'ın başına gelen beyefendi, dış politikada bize ders veremezsin. Önce haddini bil. TÜSİAD bu gidişiyle devam ederse bu iktidarın kapısını hiç çalmasın. ' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

Dar gelirlilerin ve ücretlilerin kaybını telafi etmek için sürekli yeni programlar devreye alıyoruz. Tüm imkanları seferber ederek, her bir insanımızın derdiyle dertleniyoruz. Ocak ayında çok önemli adımlar attık, temmuzda enflasyon farkları ile rahatlama sağlayacağız. Yılbaşında kapsamlı adımlar planlıyoruz. Önümüzdeki şubat, martla birlikte enflasyon önemli ölçüde gerileyeceği için, attığımız adımların insanlarımızın hayatında önemini daha iyi görebileceğiz.

BAKAN BİLGİN DE ZAM SİNYALİ VERMİŞTİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de asgari ücrete zam sinyali vererek şu ifadeleri kullanmıştı:

“Enflasyona karşı çalışanları korumak bizim vazifemiz. Biz emeği, çalışanları enflasyona ezdirmeyeceğiz. Önümüzde temmuz dönemi var. Temmuz ayında bütün çalışanların yüzünü güldürecek, ’benim devletim benim yanımdadır’ dedirtecek bir düzenlemeyi de Türkiye gerçekleştirecek durumdadır”

Haberin Devamı

HER KESİMİ KAPSAYACAK

Bilgin, düzenlemenin sadece enflasyon farkından oluşmayacağını, tüm emekli ve çalışanların sosyal konumlarını destekleyecek bir çalışma sürdürüldüğünü ifade etmişti.