Ekonomi Nakde ihtiyacı olana kampanya

Nakde ihtiyacı olana kampanya

Paylaş
Nakde ihtiyacı olana kampanya

Acil paraya ihtiyacı olanların imdadına bankaların ihtiyaç kredileri yetişiyor. Birçok bankanın son dönemde devreye aldığı kampanyalarla vatandaşlar bütçelerini rahatlatmayı hedefliyor.

İhtiyaçlarını gidermek isteyen vatandaşlar, tüketici kredi faizlerini yakından takip ediyor. Merkez Bankası verilerine göre tüketici kredileri faiz oranı ortalama yüzde 2.19. Bazı bankalarda ise bu oran yüzde 2.80’lere çıkmış durumda. Fakat birçok banka kampanyalarla müşterilerine fırsatlar sunuyor. İşte acil nakit ihtiyacı olanlara yüzde 1.55’ten başlayan faizlerle sunulan kredi kampanyaları...

Haberin Devamı

HER KESİME UYGUN

HALKBANK: Her kesime ayrı faiz oranlarıyla 50 bin TL’ye kadar 36 ay, 50 bin TL üzeri ve 100 bin TL arasında ise 24 ay vadeli kredi sunuyor. Buna göre, eczacılar ve eczanelere bağlı çalışan müşterilerin tüm nakit ihtiyaçları için aylık yüzde 1.71’den başlayan faiz oranı uygulanırken, emekli maaşını bankadan alanlara yüzde 1.55 faiz uygulanıyor. Kamu ve özel sektör çalışanlarına ise yüzde 1.79 faiz sunuluyor.

VAKIFBANK: Taksitli İhtiyaç Kredisi kapsamında evlilikten eğitime, beyaz eşyadan mobilyaya tüm ihtiyaçlara özel kampanya hazırladı. Buna göre, 36 aya kadar vade seçenekleri ile aylık, 3 aylık dönemler veya değişken taksitlerle geri ödeme seçenekleri sunuluyor. Ayrıca vade oranı da kredi tutarına göre değişiyor.

Haberin Devamı

QNB FİNANSBANK: Bankanın yeni müşterisi olanlara ilk ihtiyaç kredisine özel tanışma faizi oranları sunuluyor. Ayrıca ‘Kampanyalı İhtiyaç Kredisi’ kapsamında bankadan son 1 yılda ihtiyaç kredisi ya da hazır kredi kullanmayanlara özel oranlar veriliyor. ‘Kolay Ödemeli Kredi’de ise ihtiyaç anında düşük taksit imkanı tanınıyor. Banka kamu çalışanlarına özel de 3 ay erteleme seçeneğiyle kredi veriyor.

3 AY ERTELEMELİ

AKBANK: 3 ay ödemesiz kredi veriyor. Krediye bankanın mobil uygulaması internet sitesi ya da şubesini arayarak başvuru yapılabiliyor. Erteleme dahil kredi vadesi en fazla 36 ay olabiliyor. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebiliyor.

ING: Kredi faizi ne olursa olsun, Turuncu Ekstra programı kapsamında alınan nakit iade ile krediyi faizsiz gibi veya indirimli yansıyan faiz oranlarıyla ödeme imkanı sunuluyor. Bunun için, Turuncu Ekstra programına katılıp aylık harcamaların 1.250 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapmak yeterli. Böylece, kredi vadesi boyunca harcama koşulu yerine getirildiğinde her ay, 5 bin TL’ye kadar olan kredinin faizi, nakit iade ile yüzde sıfır faiz olarak yansıyor.

YAPIKREDİ: 3 aya Kadar Ertelemeli Kredi kullandırıyor. Kampanyanın azami vadesi ödemesiz dönem dahil 36 ay olup, en fazla 90 gün öteleme seçeneği sunuluyor.

Haberin Devamı

TEB: Cepteteb’ten yapılan başvurulara özel yüzde 1.85’ten başlayan faiz oranıyla 100 bin TL’ye kadar 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi sunuyor. Kredisi, 3-36 ay aralığındaki vadelerde veriliyor. Ayrıca Hoş Geldin Faizli Kredi kampanyası kapsamında yeni müşterilere özel yüzde 1.85’ten başlayan faizle 100 bin TL’ye kadar kredi kullandıran banka, Ceptemini kredisi kapsamında da 10 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlar için 12 aya kadar yüzde 1.99 sabit faiz oranlı kredi imkanı sağlıyor.

ALIŞVERİŞE ÖZEL

Bazı bankalar alışverişe özel kampanyalar hazırladı. Bunlardan biri Vakıfbank. Anında Dijital Kredi kampanyasında anlaşmalı e-ticaret sitelerinden yapılan alışverişlere 36 ay vade veriyor. Bu üründen faydalanmak için sitelerin ödeme sayfalarından ‘Anında Dijital Kredi ile Öde’ seçeneğini seçmek yeterli.

Bunun dışında Garanti BBVA da Online Alışveriş Kredisi sunuyor. Buna göre, anlaşmalı firmalardan ister internetten, ister mağazadan yapılan alışverişlerde 36 aya varan kredi veriliyor. Alışveriş Kredisi ile yapılan online alışverişlerde herhangi bir sigorta/tahsis ücreti ve gelir belgesi gibi evraklar da istenmiyor.

Haberin Devamı

YapıKredi ise anlaşmalı firmaların internet sitelerinden yapılan alışverişlerde 36 ay vade sunuyor. İş Bankası da Anında Alışveriş Kredisi adıyla cep telefonundan tablete, mobilyadan beyaz eşyaya kadar kredi kullanma imkanı sunuyor.