Google News

Plastik atıklar çocuk parklarına dönüşüyor

Gezegenimizin bize her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Geleceğimiz olan çocuklara yaşanabilir bir dünya bırakabilmek ise hepimizin dileği. Aynı dileği paylaşan Omo da gerçek değişim için büyükler ve çocuklarla el ele vererek bir iyilik hareketi başlatıyor. Posta Gazetesi ve Posta.com.tr olarak bu iyilik dolu projeyi gönülden destekliyor, yazarlarımız Şirin Sever ve Sabanur Kıraç aracılığıyla bu heyecana ortak oluyoruz.
16 Mayıs 2022 , Pazartesi 18:13

Çevre kirliliğinin en önemli sebeplerinden biri olan plastik atıklara yeniden hayat vermek amacıyla başlatılan bu iyilik hareketi kapsamında Kirlenmek Güzeldir sloganını “İyilik için Kirlenmek Güzeldir” olarak yenileyen OMO, mahallenizdeki okulların önlerine “Omo İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir Geri Dönüşüm Kutuları” yerleştiriyor.

Omo Geri Dönüşüm Kutuları’na atacağınız her bir plastik doğada atık olmak yerine yaşadığı bölgede oyun parkı olmayan çocukların sevinci oluyor. Plastik atıkların Anadolu’da oyun parkları olmayan çocuklar için parka dönüşmesini isterseniz siz de bu iyilik hareketine ortak olabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

İlandır

DEVAMINI GÖSTER