Ekonomi Sağlık Bakanlığı 1356 engelli sürekli işçi alacak

Sağlık Bakanlığı 1356 engelli sürekli işçi alacak

Paylaş
Sağlık Bakanlığı 1356 engelli sürekli işçi alacak

Sağlık Bakanlığı tarafından merkez ve taşra teşkilatında ‘temizlik görevlisi’ olarak istihdam edilmek üzere 1356 engelli sürekli işçi alımı yapılacak.

Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayımlanan ilana göre, adaylar başvurularını 19 Ağustos’a kadar Türkiye İş Kurumu’nun (İşkur) ‘esube.iskur.gov. tr’ adresi üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirebilecek. Başvurularda, kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’nde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacak. Adaylar, ilan edilen kadrolardan yalnızca 1 işyerine başvuru yapabilecek.

Haberin Devamı
Motosiklet ambulanslardan 3-5 dakikada ilk müdahale Sağlık Bakanlığı bünyesinde, ülke genelinde faaliyet gösteren 60 motosiklet ambulans ile trafiğin yoğun olduğu bulvar, cadde ve dar sokaklar ile park, bahçe ve mesire alanlarında acil durumdaki hastalara 3 ile 5 dakika arasında ilk müdahale yapılıyor. 100 litrelik bagaj hacmine sahip motosiklet ambulanslarda, normal ambulanslarda bulunan acil müdahale ekipmanının tümü yer alıyor.

SAVUNMA SANAYİİ BAŞKANLIĞI DA İLANA ÇIKTI

Öte yandan Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB), 97 proje bazlı sözleşmeli personel alacak. Kurumun konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Adayların 12-26 Eylül tarihlerinde SSB’nin internet sitesindeki (www.ssb.gov.tr) başvuru ekranında tanımlı bilgileri eksiksiz doldurmaları ve sisteme yüklemeleri gerekiyor. İlanda belirtilen şartları sağlayan ve giriş sınavına katılmaya hak kazananların ad ve soyadları, sınav tarihi, yeri ve saatleri kurumun internet sitesinden ilan edilecek. Adaylara ayrıca yazılı bildirimde bulunulmayacak.