Sans Postasi 2 milyon TL kazandı, veresiye defterindeki tüm borçları kapattı

2 milyon TL kazandı, veresiye defterindeki tüm borçları kapattı

Paylaş
2 milyon TL kazandı, veresiye defterindeki tüm borçları kapattı

Para Yağmuru ile gelen 2 Milyon TL, Adapazarı’nda borçluların yüzünü güldürdü. Talihli, kazandığı para ile Kazı Kazan’ı aldığı büfedeki tüm veresiye hesapları kapattı, bayi sahibine de bir motosiklet hediye etti.

Sakarya Adapazarı’nda bir kişi, 17 Nisan Pazar günü Cumhuriyet Mahallesi, Farabi Caddesi’ndeki Şans Büfe adlı bayiye giderek ’Para Yağmuru’ adlı Kazı Kazan’dan kartından 7 adet aldı. Kuponları kazımaya başlayan kişi, 5’incisine geldiğinde 2 bin TL ikramiye kazandığını düşünerek büfe sahibi Fatih Bayram’a gitti. Bayram’ın uyarısı ile terminalden de bakarak büyük ikramiye olan 2 milyon TL’yi kazandığını öğrenen talihli, büyük sevinç yaşadı. İkramiyeyi tahsil ettikten sonra büfeye gelen talihli, veresiye defterinde mahalleliye ait olan 4 bin 500 liralık borcu kapattı, ayrıca büfe sahibine motosiklet hediye etti.

Haberin Devamı

GÖNÜL RIZASIYLA BİZİ ZİYARET ETTİ

Büyük ikramiye talihlisinin 30 TL’lik Para Yağmuru kartlarından 7 tane aldığını anlatan büfe sahibi Fatih Bayram, "Kartları tek tek kazımaya başladı. Para Yağmuru’nun 5’incisinde kendisine 2 milyon TL çıktı. Talihlimizi o anki heyecanı nedeniyle evine kadar ben bıraktım. Ardından Sisal Şans yetkilisiyle temasa geçerek güvenli bir şekilde ikramiyesine kavuşmasını sağladık. Ertesi gün kendi gönül rızasıyla dükkanımıza gelmiş. Babam İbrahim Bayram’a ’Ne istersiniz’ diye sormuş ve sağ olsun bize bir motosiklet hediye etmiş. Aynı zamanda mahallede 7-8 kişinin büfemize yaklaşık 4 bin 500 liralık ekmek, süt ürünleri gibi veresiye borçları vardı onların tamamını kapatmış. Bize bu şekilde bir faydası da oldu. İkramiye bizim bayimizden çıktığı için çok sevinçliyiz ve mutluyuz" diye konuştu.

Haberin Devamı

BORÇLARINI KAPATIP YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ

Talihlinin 2 milyon TL’lik ikramiyeyi önce 2 bin TL olarak yorumladığını anlatan Bayram, "Bana uzattığı zaman, kendisine biletin 2 milyon TL olduğunu söyledim. Sevindi, sonra terminalden de sağlamasını yaptık, ’Canım yeğenim’ diyerek bana sarıldı. Çok mutlu oldu, sevinçten heyecan yaptı. Biz de onun kadar sevindik. Biraz borçları varmış, Ramazan ayında yüzü biraz olsun gülmüş oldu. Onun sayesinde biz de mutlu olduk" dedi.

KAZI KAZAN'DA YOĞUNLUK DEVAM EDİYOR

Büyük ikramiye sonrası satışlarda artış olduğunu vurgulayan bayi Bayram, "Pazartesi gününden itibaren beklemediğimiz bir yoğunluğun içine girdik. Yoğunluk devam ediyor ve şu anda elimizde neredeyse Kazı Kazan da kalmadı. Sürekli kargolarıın yolunu bekliyoruz. İnşallah işlerimiz bu şekilde devam eder ve insanlara kazandırmaya devam ederiz" dedi.