Sans Postasi 2 yıl önce bayilik aldı! 20 milyon TL kazandırdı

2 yıl önce bayilik aldı! 20 milyon TL kazandırdı

Paylaş
2 yıl önce bayilik aldı! 20 milyon TL kazandırdı

Bandırma’da Çınarlı Mahallesi’nde iki yıldır şans dağıtan Aşiyan Büfe’nin Sahibi Yunus Emre Yanar, Çılgın Sayısal Loto’nun 'Ballı Hafta’sında 20 milyon TL kazandırmanın sevincini yaşadı.

Büyük ikramiyenin dükkanınızdan çıkması size neler hissettirdi?

Haberin Devamı

Tabii ki büyük mutluluk yaşadık. Şans oyunu satarken insanlara mutluluk yaşatmak bizi de fazlasıyla sevindiriyor. Biz müşterimizi memnun ettik ama kendisini görmedik. Yine de mahallemize, Bandırma’ya 20 milyon TL katkımız oldu. En azından vesile olduğumuz için çok gururluyuz.

EN BÜYÜK İKRAMİYEM

Daha önce de sizden büyük ikramiye çıktı mı?

Bu ölçekte büyük bir ikramiyeyi ilk kez veriyoruz. Daha önce çıktı ama ufak sayılacak rakamlardı, böyle 20 milyon lira kadar büyük değildi. Devamını vermeyi bekliyoruz bunu istiyoruz da. Müşterilerimiz bizden şansını denemeye devam etsin. Biz bir şekilde bu semte şans getirdik. Müşterimiz böyle bir para aldığı için de mutlu olduk. İyi günlerde harcamasını diliyoruz.

Haberin Devamı

BU İŞ ŞANS İŞİ

Şans oyunu oynayan vatandaşlara tavsiyeleriniz neler, neye dikkat etmeliler?

Oyun oynarken bazı inanışlar olması doğal. Fakat bu tamamen bir şans işi. Bunda çok fazla derin anlamlar aramaya gerek yok.

DÜKKANA GELEN MÜŞTERİ ARTIYOR

Bayilik almak isteyen kişilere neler tavsiye edersiniz?

Sayısal oyunlar müşteri üzerinde çok etkili. Dükkana gelen müşteri sayısını kesinlikle artırıyor. Dükkanda sattığımız diğer ürünlere de bu olumlu etki ediyor. Örneğin şans oyunu oynamak için geliyor ama diğer ürünlerden de alıyor. Bu da sizin cironuza endirekt bir katkı veriyor.

OYUNLARA İLGİ BÜYÜDÜ

Yeni şans oyunlarına ilgi nasıl?

Kazı Kazan oyunlarına büyük ilgi var. Ne kadar stok bulundurursak da sonuçta tükeniyor. Gün geçtikçe ve insanlar kazandıklarıyla bu şekilde haber oldukça oyunlara ilgi artıyor.

OYNADIĞI KUPONU BİZGEN GİZLEYEN OYUNSEERLER VAR

Farklı totemleri olan ve şans getirdiğine inanan insanlara rastladınız mı?

Totem yapan, değişik uğur deneyen insanlar çok. Benden biletini saklayan insanlar dahi var. Sürekli aynı rakamları oynayan, o rakamları kopya çekeriz diye bize göstermeyen insanlar var. Çıkarsa zengin olduğunu kimse görmesin bilmesin diye düşünen farklı totemleri olan insanlar da var. Biz de buna saygılıyız.

SAYISAL LOTO'YU ASLA AKSATMAM

Peki siz şans oyun oynuyor musunuz?

Haberin Devamı

Evet ben de aynı Çılgın Sayısal Loto’yu hep oynuyorum. Ben yedi rakamlı sistem oyunu oynuyorum. Haftanın üç günü Çılgın Sayısal Loto kuponumu oynarım. Diğer oyunları çok seyrek oynarım. Fakat Çılgın Sayısal Loto kuponumu yatırmayı hiç aksatmam…