Sans Postasi Çılgın Sayısal Loto'da heyecan artıyor! Büyük ikramiye 67 milyon TL

Çılgın Sayısal Loto'da heyecan artıyor! Büyük ikramiye 67 milyon TL

Paylaş
Çılgın Sayısal Loto'da heyecan artıyor! Büyük ikramiye 67 milyon TL

Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21.30'da canlı yayınla YouTube/millipiyangotv Youtube kanalında ve millipiyangoonline.com'da olacak

Çılgın Sayısal Loto'da ikramiye 64 milyon lirayı aştı. 1 kolon Çılgın Sayısal Loto oynayan herkes bu heyecana ortak olabilir. Çılgın Sayısal Loto ile hayallerinize kavuşabilirsiniz.

Haberin Devamı

SÜPERSTAR İLE KAZANCINI KATLA!

SüperStarı oynamak çok basit. Oyunseverler bayilerden, millipiyangoonline.com sitesinden ve mobil uygulamadan her zamanki gibi 6 numara belirleyerek Çılgın Sayısal Loto için işaretlemelerini yapacak. SüperStar’ı da oynamak isterlerse Çılgın Sayısal Loto kolonunun üzerindeki ‘SüperStar’ yazan kutucuğu işaretlemeleri gerekecek. Ardından kolonun en sağındaki mavi renkle belirlenmiş olan “SüperStar” kolonundan bir sayı belirleyecek. Eğer Çılgın Sayısal Loto kolonunda SüperStar yazan kutucuğu işaretleyip, mavi kolonda sayı işaretlemezse sistem otomatik olarak bir SüperStar rakamı belirleyecek.

ÇILGIN SAYISAL LOTO'DA 'BALLI HAFTA'

Çılgın Sayısal Loto’da oyunseverlerin şansına şans katacak ve illa ki kazandıracak ‘Ballı Hafta’ 23 Mayıs Pazartesi başlıyor.

Haberin Devamı

Çılgın Sayısal Loto’nun Ballı Hafta’sında oyunseverleri ilave 20 milyon TL ikramiye bekliyor. Çekilişler 23, 25 ve 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. 23 veya 25 Mayıs’taki çekilişlerde bir kazanan olması durumunda ‘Ballı Hafta’ sona erecek. Birinci ve ikinci çekilişte kazanan olmaması durumunda ise 20 milyon TL 28 Mayıs’taki çekilişte sahibini ya da sahiplerini kesin olarak bulacak.

  • 23 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirilecek ilk çekilişte 5+1 kategorisini bilene/bilenlere ilave 20 milyon TL verilecek.
  • 23 Mayıs’ta 5+1 kategorisinde bilen çıkmazsa 25 Mayıs Çarşamba günü yine 5+1 kategorisinde kazanan aranacak.
  • 25 Mayıs’ta da kazanan olmaması durumunda, 28 Mayıs Cumartesi günü yapılan çekilişte 5+1 kategorisini kazanan olması halinde 20 milyon TL kazanana/kazananlara verilecek.
  • 28 Mayıs’ta 5+1 bilen olmazsa, ikramiye 5 bilenlere, 5 bilen de olmazsa 4 bilen ya da daha alt kategori bilene/bilenlere aktarılacak.