Sans Postasi Hazine Haritası'ndan 1 milyon lira kazandırdı

Hazine Haritası'ndan 1 milyon lira kazandırdı

Paylaş
Hazine Haritası'ndan 1 milyon lira kazandırdı

20 TL’lik kartla gelen büyük ikramiye. Balıkesir’de şans oyunları bayiliği yapan Abdullah Durtabak’ın sattığı Hazine Haritası adlı Kazı Kazan kartı bir talihliye 1 milyon TL kazandırdı.

Balıkesir’in Karesi ilçesi Paşaalanı’nda Abdullah Durtabak’ın işlettiği şans oyunları bayisi büyük ikramiye heyecanı yaşadı. Kazı Kazan’ın Hazine Haritası adlı oyun kartından alan bir kişiye 1 milyon TL büyük ikramiye çıktı. Müşterisinin kendisinden 10 TL’lik bir Kazı Kazan kartı almak istediğini söyleyen bayi Abdullah Durtabak, ona elindeki 10 TL’lik oyunlardan Milyoner Kulübü veya Hazine Haritası alabileceğini anlatmış. Durtabak, “Benden ilk kartı alıp kazıdığında 200 TL çıktı. Daha sonra her iki oyundan da yeni kartlar alarak kazımaya devam etti. Sonra sessizce geldi. Yanıma oturdu. Hazine Adası’nda 1 Milyon TL’lik büyük ikramiye çıkmasına bir kazıma alanı kalmıştı. Bana bunu gösterdi. Ben de tabii ki o an heyecan duydum. O son alanı kazırken ben de kendisine 'Hadi abi 1 Milyon TL’yi çıkar da bari biz de buranın reklamı yapalım' dedim. Sonra doğal olarak o son kazıma anı öncesi yaşadığı heyecanla 1 milyon lira elinden kaçabilir diye ortaya bir büyük vaat koydu. Bana, “1 milyon lira çıksın. 200 bin lirası senin” dedi. Kendisi yakın gözlüğü kullanıyor.

Haberin Devamı

1 milyon lira çıktığını gördüğü anda gözlerine inanamadı herhalde. Buradan bizden diğer müşterilerden birinin yakın gözlüğünü rica etti. Büyük bir heyecan yaşıyordu ve sevincini bizimle paylaştı. İçerideki müşteriler bir süre ne olduğunu anlayamadı. Kartı terminaldeki QR kodu sisteminden geçirdikten sonra büyük ikramiyeyi kazandığına emin oldu ve içi rahat etti. Ardından Sisal Şans yetkilisine başvurup, talihli abimize tahsilat için bankaya gitmesi gerektiğini anlattım.

İLGİ ARTIYOR BAYİLİK İYİ İŞ

Esnafa bayilik almasını öneren Abdullah Durtabak, şans oyunlarına son dönemde talebin giderek arttığını belirtti. Durtabak, “Tabii sonuçta her işin bir zahmeti var. Günün birçok saatini burada geçiriyoruz. Perakende işi yapıyoruz. Herkesle tek tek ilgileniyoruz. Yoğunluk olduğunda daha dikkatli olmamız gerekiyor. Oyunlara son dönemde ilgi artı” diye konuştu.

Haberin Devamı

ANNEMİN ADI: İKRAMİYE... BİZE O ŞANS GETİRİYOR

Balıkesir’de 1 milyon TL tutarındaki bir ikramiyeyi vermiş olmanın gururunu yaşadığını söyleyen Durtabak, “Bayiyi annemin üzerine açtım. Annemin adı ‘İkramiye’. Onun bize ve müşterilerimize ismiyle şans getireceğini düşündük. Şans oyunları ve Kazı Kazan kartları bu aralar iyi ikramiyeler veriyor. Bunu annemin şansı olarak görüyorum. Böyle büyük bir ikramiyeyi vermekten dolayı da bayi olarak talihliyle aynı heyecanı yaşıyoruz.

ŞANSIMI HEP DENERİM BİR KEZ 5 TUTTURDUM

Ben de kendim için düzenli olarak sayısal oyunlar ve Kazı Kazan oynarım. Her hafta düzenli oynadığım ve uğuruna inandığım sabit kuponlarım var. Bir kere Sayısal Loto’da 5 beş tutturdum. 6’yı kaçırmanın heyecanı ile şansımı sürekli denerim. Şans kapısının hep açık olmasını, insanların sürekli bu şansı kendisine tanımasını tavsiye ederim.

TERMİNALE OKUTUN İŞİ GARANTİYE ALIN

Oyunseverlere tavsiyem talih oyunları resmi ve yetkili bayilerden oynamaları. Bayilerdeki terminalimizden ve ekrandan ikramiye çıkıp çıkmadığı takip edebilirler. Bunlar önemli şeyler. Bazen gözden kaçırılabiliyor. Çok çeşitli oyunlar olduğu için en sağlamı terminale okutmak. Çünkü bizdeki bu makinelerin şaşırma olayı yüzde sıfır…

Haberin Devamı

BİR MÜŞTERİM KÖYÜNÜN UĞRUNA İNANIYOR

Şansını deneyen bazı müşterilerin, farklı inanışlarının olduğunu söyleyen Durtabak, sözlerini şöyle tamamladı: “Müşterilerimden bakkal Mehmet abimiz var. Kazı Kazan kartlarını alır ve burada hiç kazımaz. Kazı Kazan’ları alıp, köyüne gider. Orasının kendisine uğur getirdiğine inanır. Şimdilik ufak şeyler kazandı ama o da büyük ikramiyenin peşinde.”