Sans Postasi "Kazımak için elime aldığım Kazı Kazan'ı müşteriye verdim o karta 200 bin TL çıktı"

"Kazımak için elime aldığım Kazı Kazan'ı müşteriye verdim o karta 200 bin TL çıktı"

Paylaş
"Kazımak için elime aldığım Kazı Kazan'ı müşteriye verdim o karta 200 bin TL çıktı"

"Zaman zaman bayi olarak ben de şansımı deniyorum. Geçen yıl Kasım ayında kazımak için elime aldığım Kazı Kazan kartını, müşteri isteyince ona verdim. Kısmet işte; 200 bin lirayı ellerimle takdim etmiş oldum…"

Aydın’ın Yenipazar ilçesinde 24 yıldır Milli Piyango bayiliği yapan 46 yaşındaki Osman Gürün, Kazı Kazan oyunu oynayan 2 ayrı talihliye büyük ikramiye verdi. Geçtiğimiz yıl Kazı Kazan’dan biri 12 Temmuz’da 1 milyon lira, diğeri de 20 Kasım’da 200 bin TL olmak üzere iki kez büyük ikramiye veren bayi Osman Gürün bu sayede bölgede adını duyurdu.

Haberin Devamı

ASLINDA BEN KAZIYACAKTIM!

Kendisinin de zaman zaman şansını denediğini dile getiren Osman Gürün, geçen yıl bir talihliye çıkan 200 bin TL ikramiyeyi bizzat kendi elleriyle verdiğini anlattı. Kazımak için eline Kazı Kazan kartını aldığı sırada müşterisinin gelip elindeki kartı istediğini ifade eden Gürün, “O kartı aslında ben kazıyacaktım. Müşterim gelip isteyince kartı ona verdim. Kazıdı, hemen o anda tam karşımda 200 bin TL ikramiye kazandı. Yani müşterime 200 bin TL›yi ellerimle verdim. Bunu doğal karşılıyoruz. Bayi olarak Milli Piyango satarken de kendi ellerimizle şans dağıtıyoruz. Talihli kardeşimiz genç bir müşterimizdi. Şu sıra askerlik görevini yapmak için gidecek. İkramiye veren bayi olduğum için çok mutlu oldum” dedi.

Haberin Devamı

1 MİLYON TL KAZANAN KİŞİ PARASINI BÜYÜTTÜ

Kazı Kazan oyunundan 1 milyon lira kazanan müşterisinin ise ellerini başının üstüne koyup büyük bir şaşkınlık yaşadığını söyleyen Gürün, “Şu anda o arkadaşımızın ekonomik durumu çok iyi. Kendisi akıllıca yatırımlarla gelirini daha da büyüttü. Bizden kazandığı paranın hayrını görmesi bizi de mutlu ediyor” dedi.

SENELERDİR ŞANS DAĞITIYORUM

Büyük ikramiye veren bayi olmanın güzel bir duygu olduğunu ifade eden Gürün, “Bundan tam 10 yıl önce, 2012 yılında ekonomik durumu iyi olmayan birine ikramiye çıkmıştı. Fakat herkes tabii ki bu parayı doğru kullanamıyor. O müşterimiz de halen gelip bizden şansını dener. Biz de yıllardır bayi olarak şans dağıtmaya devam ediyoruz” dedi.

BU İŞİ SEVEN BAYİLİK ALSIN

Biz “sakin şehir” Yenipazar’da her şeyin “sakin” olmasını istiyoruz. Müşterilerimize bol şanslar diliyoruz. Oyun oynayan kişilere oyunların üzerinde yazan uyarılara dikkat etmelerini öneriyorum. Biz de müşterilerimize daha çok kazandırmak istiyoruz. Bayilerin artmasından yanayım, bu işi yapmak isteyen arkadaşlarımız tabii ki bayilik alsınlar.

TÜRKİYE'NİN 81 İLİNDE BAYİLİK FIRSATI

Mevcut tüzel kişilikli işyeri olanlar ve gerçek kişilere ait işletmelerin yanı sıra gezici bayi olmak isteyen vatandaşlar, Milli Piyango oyunları bayisi olmak için başvuru yapabiliyor. Milli Piyango biletleri, tüm sayısal oyunlar ve Kazı Kazan kartlarını satma hakkı kazanan bayiler, ilginin günden güne arttığı oyunlara aracılık ederek düzenli gelir elde ediyor.

Haberin Devamı

KOLAY BAŞVURU İÇİN: https://www.sisalsans.com/tr/bayi-olun