Sans Postasi Rekortmen bayi yine kazandırdı! Bu kez Kazı Kazan ile sevindirdi

Rekortmen bayi yine kazandırdı! Bu kez Kazı Kazan ile sevindirdi

Paylaş
Rekortmen bayi yine kazandırdı! Bu kez Kazı Kazan ile sevindirdi

Kazı Kazan’ın 12 Ay Şans oyunundan 1 milyon 200 bin TL’lik büyük ikramiye Pamukkale’deki şanslı bayiye çıktı. Emrah Onaç’ın bayisi geçen yıl da Çılgın Sayısal Loto’dan 212 milyon TL’lik rekor ikramiyeyi kazandırmıştı.

Denizli’nin Pamukkale ilçesi İstiklal Mahallesi’ndeki Emrah Onaç’ın sahibi olduğu şans oyunları bayisinden satılan Kazı Kazan oyun kartına 1 milyon 200 bin lira ikramiye çıktı. Onaç’ın işlettiği bayiden oynanan Çılgın Sayısal Loto kuponuna da 13 Eylül 2021 tarihindeki çekilişte 212 milyon 285 bin 211 lira 50 kuruş ikramiye isabet etmişti. Bu rakam Türkiye tarihinin en büyük şans oyunları ikramiyesi olarak kayıtlara geçmişti. Bayi Onaç, hem Türkiye’nin en büyük ikramiyesini vermenin hem de son olarak Kazı Kazan’dan büyük ikramiye vermenin mutluluğunu yaşadığın söyledi. İki kez büyük ikramiye veren şanslı bayi, Denizli sakinlerinin akınına uğruyor.

Haberin Devamı

TALİHLİ TEKSTİL İŞÇİSİYDİ '12 AY ŞANS' KARTINA ÇIKTI

Bayinin işletmecisi Emrah Onaç, Kazı Kazan ikramiyesinin bir tekstil işçisine çıktığını belirtip, “İkinci kez böyle bir ikramiye vermek bizim için gurur verici oldu. Şans oyunlarında sürekli ikramiyeler veriyoruz ancak yine de büyük ikramiye vermenin gururu çok ayrı. Bu kez de Kazı Kazan’ın ‘12 Ay Şans’ adlı oyunundan 1 milyon 200 bin lira verdik. Kendisi burada kartı kazıyıp, ikramiyeyi görünce şaşırdı. Onun adına çok sevindik. Büyük ikramiyeler vermeye devam edeceğiz” dedi.