Sans Postasi Süper Loto'da yarın akşam büyük ikramiye 16 milyon TL

Süper Loto'da yarın akşam büyük ikramiye 16 milyon TL

Paylaş
Süper Loto'da yarın akşam büyük ikramiye 16 milyon TL

Tam 11 kez büyük ikramiye kazandıran Süper Loto'da pazar gecesi için nefesler tutuldu

Mobil ve internet üzerinden oynanabilen Süper Loto’da, dileyenler 6 rakamı rastgele seçebiliyor. Aynı zamanda online oynarken kolayca ‘tek sayılar’, ‘çift sayılar’ ya da ‘rastgele’ seçim yapabilirsiniz. Dilediğiniz banko sayıyı da tüm kolanlarda seçmek çok pratik. Süper Loto’da kolon bedeli 4 TL.

Haberin Devamı

  • 5 bin liraya kadar olan ikramiyeleri tüm bayilerden tahsil edebilirsiniz.
  • 5 bin liradan 100 bin liraya kadar olan ikramiye ödemeleri yasa gereği Türkiye Halk Bankası şubelerinden yapılıyor. Her il merkezinde bulunan Türkiye Halk Bankası şubelerinden 100 bin liraya kadar olan ikramiyelerinizi tahsil edebilirsiniz. Bu işlem öncesi bir bayiye giderek terminalden “ikramiye bileti” çıktısı almanız yeterli. Türkiye Halk Bankası’nın Türkiye genelindeki 100 şubesi bu ödemeler için yetkili. (Kıbrıs’taki talihliler için Girne şubesi.) Şubelerin tam listesi ile adres ve telefon numaralarına millipiyangoonline.com adresindeki ‘ikramiye ödemeleri’ sekmesinden ulaşabilirsiniz.
  • 100 bin lira ve üzerindeki ikramiye ödemeleri ise yalnızca Türkiye Halk Bankası İstanbul Levent şubesinden yapılmaktadır.