Sans PostasiSüper Loto’nun milyarderi Adıyaman Kahta’dan çıktı

Süper Loto’nun milyarderi Adıyaman Kahta’dan çıktı

Süper Loto’nun milyarderi Adıyaman Kahta’dan çıktı

Süper Loto’da 21 Haziran Pazar akşamı gerçekleştirilen çekilişte Adıyaman Kahta’dan oynayarak 6 bilen bir talihli 1 milyar 98 milyon 660 bin 716 TL’lik rekor ikramiyeyi kazandı.

Süper Loto’da büyük ikramiye 1 milyar TL’yi aşarak Süper Loto tarihinin en yüksek ikramiye tutarına ulaşmıştı. Geçmişte ise Süper Loto’da çıkan en yüksek ikramiye, 6 Mayıs 2025’te gerçekleştirilen çekilişte, Milli Piyango Online’dan oynayarak 6 bilen bir talihlinin kazandığı 641 milyon 888 bin 317 TL’lik ikramiye olmuştu. Böylece 21 Haziran akşamı çıkan 1 milyar 98 milyon TL’lik ikramiye tutarı Süper Loto tarihinde verilen en yüksek ikramiye oldu.

Haberin Devamı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde ikramiyeyi kazandıran Milli Piyango bayisinin sahibi Nusret Saray bu ikramiyenin kendi bayisinden çıktığını duyduğunda çok sevindiği belirterek şunları söyledi: “30 yıldır şans oyunları işini yapıyorum. Vatandaşlara şans dağıtıyorum. Her gün olduğu gibi sabah 9-10 civarında işyerine geldim. Dükkanımı açtım. Daha sonra akşam sosyal medyada gezerken Kahta’ya büyük ikramiyenin çıktığını gördüm. Sonra zaten arkadaşlar aramaya başladılar. İkramiyenin benden çıktığını teyit ettik. Kazanan kişiyi bilmiyorum, çıkan ikramiyenin vatandaşımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Memleketimiz için inşallah faydalı bir şey yapar.”

HAYIRLI OLSUN

Murat Eryiğit Sarı: En büyük ikramiyenin Kahta’da bir vatandaşa çıkması bizi de mutlu etti. Kendisine hayırlı olmasını diliyorum. İyi günlerde harcasın.

Haberin Devamı

İNŞALLAH ŞANSIMIZ DEVAM EDER

Mahmut Tomak: Yaklaşık 30 senedir Kahta’da ikamet ediyorum, ilk defa böyle bir paranın isabet ettiğine şahitlik ediyorum. Süper Loto’da bu arkadaşımıza 1 milyar küsur para çıkmış. Kendisini tebrik ediyorum. Kahta için büyük şans. İnşallah bu şekilde şansımız devam eder.