Sans Postasi Yıllarca aynı kuponu oynadı 70 yaşında isabet etti

Yıllarca aynı kuponu oynadı 70 yaşında isabet etti

Paylaş
Yıllarca aynı kuponu oynadı 70 yaşında isabet etti

Mustafa Cengiz Özgülenler'den (68) Şans Topu bileti satın alan bir kişiye 183 bin 364 bin TL’lik büyük ikramiye çıktı. 70 yaşlarındaki talihlinin uzun yıllardır aynı rakamları oynadığını anlatan Özgülenler, ikramiye çıkmasının kendisini gururlandığını söyledi.

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Ali Alp Böke mevkiindeki Milli Piyango sabit bayi işletmecisi olan Mustafa Cengiz Özgülenler, bir kez daha büyük ikramiyenin isabet ettiği bileti satmanın mutluluğunu yaşıyor. Bugüne kadar kendisinden bilet satın alan ve şans oyunu oynayan pek çok kişiye büyük ikramiyelerin çıktığını söyleyen Özgülenler, “En son 23 Şubat 2022 tarihinde Şans Topu’nda 5+1 bilene 183 bin 364 bin TL’lik ödülü kazandırdık. 70 yaşlarındaki bu müşterimiz sürekli aynı sayılara oynardı. Uzun yıllardır ısrarla aynı kuponu yatırırdı. Bu kuponuna ikramiye isabet etti. Daha sonra bir yakınıyla birlikte İstanbul’a gidip parasını tahsil etti. Ben daha sonra parayı ne yaptığını sormadım. Beklenti içinde olduğumu düşünmesini istemedim, bayi olarak böyle şeylere dikkat ederim" dedi.

Haberin Devamı

BABA-OĞUL ARKA ARKAYA SAYISAL'DA 5 TUTTURDULAR

Daha önce yaşadığı ilginç anıları anlatan Mustafa Cengiz Özgülenler, “Geçmiş yıllarda iş yerimin yanında bir berber dükkanı vardı. O zamanlar berber dükkanında çalışan bir kişi Sayısal Loto’da 5 tutturdu. Bir hafta arayla babası da 5 tutturdu. Bu kadar büyük bir rastlantı olamaz. İki ayrı defa 5 buldular. Tabii ki 6 bulsalar çok daha başka büyüklükte bir ikramiye kazanacaklardı. Yine de rastlantının ve şansın ne zaman yaşanacağı belli olmaz. Kendim de her çekilişte 4-5 kolon oynuyorum ve şansımı deniyorum. Ancak, şimdiye çok büyük bir ikramiye yakalayamadım” ifadelerini kullandı.

UĞUR DENEMESİ YAPAN ÇOK MÜŞTERİ VAR

Bazı müşterilerin ilginç totem ve inanışları olduğunu belirten Özgülenler, şunları söyledi: "Hep bayiminizin belli bir yerinde oturup ‘Burası bana uğurlu geliyor’ diyenler var. Başkası varsa da kalkana kadar bekliyor. Uzaktan gelip hep bizim bayide oynayanlar da var. Bunlar bizim için birer neşe kaynağı. Herkesin de genelde sayısal oyunları için bir iki uğurlu sayısı oluyor."

Haberin Devamı

KAZI KAZAN ÇOK TUTTU

Kazı Kazan oyunlarının çeşitlenmesiyle birlikte oyunlarımızın cirosu çok arttı. Şans oyunları oynarken müşterilerimi sessiz olmaları gerektiği konusunda uyarırım. Herkesin birbirine saygılı olduğu bir ortamda bu oyunlar oynanmalı. Bütün genelgeleri takip ederim ve müşterilerimin sorularını bu doğrultuda yanıtlarım.