Sans Postasi Yılmaz Büfe'de 72 milyon sevinci: Göğsümüzü gere gere 'bizden çıktı' diyeceğiz

Yılmaz Büfe'de 72 milyon sevinci: Göğsümüzü gere gere 'bizden çıktı' diyeceğiz

Paylaş
Yılmaz Büfe'de 72 milyon sevinci: Göğsümüzü gere gere 'bizden çıktı' diyeceğiz

Süper Loto’da 72 milyon TL’lik büyük ikramiyeyi kazandıran bayi Hakan Güney, duygularını paylaştı: "21 yıllık bayiyiz, bu ikramiye bizim için de büyük bir mutluluk kaynağı. Kazanan da hayrını görsün."

İstanbul Ataköy’de 2001 yılından beri aynı adreste Milli Piyango oyunlarının bayiliğini yapıyoruz. Dayım ve ortağım Şahin Yılmaz ile birlikte dayı-yeğen Ataköy’de şans dağıtıyoruz. Talihli hakkında hiçbir bilgimiz yok. Şu ana dek bize gelip ‘Ben kazandım’ diyen bir müşterimiz de olmadı. Biz de zaten Sisal yetkilisinin ortağım Şahin Bey’i araması ile öğrendik. Duyunca çok heyecanlandık. Biz de artık bu sayede ‘Göğsümüzü gere gere büyük ikramiye veren bayiyiz’ diyebileceğiz. Dükkanımız süslendi, fotoğraflarımızı çektirdik. Çevrede duymayanlar da duyacak.

Haberin Devamı

KAZANAN TALİHLİMİZ GÜLE GÜLE HARCASIN

Bizden sürekli oynayan müdavim müşterilerimize bir haftadır “Yoksa size mi çıktı?” diye soruyoruz. 72 milyon TL’nin bizden satıldığını duyanlar kuponları yanında değilse eve gidip oyunlarını kontrol ediyor. Bir de bizim bayi olarak yaşı ileri müşterimiz çok, onlara da tekrar dikkatlice kuponlarına bakmalarını söylüyoruz. Bu ara düzenli müşterilerimizden bir anda ortadan kaybolan da olmadı. Böyle bir durum olursa 'Hah kesin sana çıkmıştır’ diye bize şaka fırsatı da çıkacak. Bakalım artık talihli tahsilat yaparken kendisi ortaya çıkar belki, çıkmak istemezse de doğal hakkıdır. Bize düşen güle güle harcamasını ve bu ikramiyenin hayrını görmesini temenni etmek.

Haberin Devamı

BU BİZİM İÇİN ÇOK İYİ OLACAK

Şu ara bayram ertesi olduğu için işler çok yüksek değil. Tatili uzatanlar ve yazlığına gidenler henüz tam dönmedi. Şimdi bizimle ilgili haberler yayınlanınca bu 72 Milyon 455 bin TL’lik ikramiye çevrede duyulunca işlerin artmasını bekliyoruz. Sonuçta bu bizim için çok güzel bir reklam ve bayiler için de bir tanıtım fırsatı. İşlere yansımasını bu hafta görürüz. Ben çok olumlu olacağına inanıyorum.

MAHALLEMİZDE ÇIKTI, BİZ DE SEVİNİYORUZ

Semtimizden birisine çıkması bizi sevindirir. Benim kendi evim de burada. Ataköy’ün 21 yıllık bayisi olarak bu büyük gururu yaşamak ve 72 milyon TL’den fazla bir parayı mahallemizden birisine vermiş olmak gerçekten güzel bir şey.

KAZI KAZAN İYİ GİDİYOR

Kazı Kazan satışlarımız çok. Oyunseverlerin bu yaz favori oyunu olacak gibi. Geçtiğimiz hafta 15 bin TL’lik Kazı Kazan kartı almıştık, bu haftaya yetişmedi bile. Tekrar sipariş ettik. Oyunlar eğlenceli olduğu için ilgi de git gide yükseliyor.