Tekstil devinden amiral mağaza

Ümraniye’de 128 dönüm alan üzerinde konumlanan Meydan İstanbul AVM’de Zara’nın yeni nesil konsept amiral gemi (Flagship) mağazası açıldı.
17 Mayıs 2026 , Pazar 07:00
Yaklaşık 5 bin metrekarelik alana kurulan mağaza, markanın kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarını tek çatı altında sunarken, daha geniş dolaşım alanları, yenilenen mimari tasarımı ve deneyim odaklı kurgusuyla öne çıkıyor. Alışveriş merkezi yılda 32 milyon ziyaretçi ağırlıyor.
Haberin Devamı
PERAKENDE MERKEZİ
WAM Asset Management İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet İlhan Gülay, Meydan İstanbul’u yalnızca alışveriş merkezi olarak değil; yaşam, deneyim ve güçlü markaların buluştuğu uluslararası bir perakende destinasyonu olarak konumlandırdıklarını söyledi. Gülay, “Zara’nın dünyadaki en yeni mağaza konseptlerinden birini Türkiye’de ilk kez Meydan İstanbul’da hayata geçirmesi, bu vizyonun çok güçlü bir göstergesi” dedi.
BUNLARI DA OKUYUN
Bakan Işıkhan: İşsizlik 36 aydır tek haneli seyrini sürdürdü
Dorukhan Büyükışık’ın sır ölümü! Olay yeri ekibinin komiseri kaçmaya çalışırken yakalandı
İtfaiyecinin Türk bayrağı hassasiyeti! Yangının ortasında korumaya aldı
4 yıl sonra komadan çıktı, gördüğü işkenceyi anlattı! 'Düşmedim, beni ittiler'
Depremleri nokta atışı bilmişti! Şener Üşümezsoy'dan Denizli için kritik uyarı: '6.5 büyüklüğüne kadar çıkabilir'




