Ekonomi Türkiye Teknoloji Buluşmaları'nın sıradaki durağı İstanbul

Türkiye Teknoloji Buluşmaları'nın sıradaki durağı İstanbul

Paylaş
Türkiye Teknoloji Buluşmaları'nın sıradaki durağı İstanbul

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayesinde düzenlenen Türkiye Teknoloji Buluşmaları'nın İstanbul ayağı 25 Haziran Cumartesi günü İstanbul Divan Kuruçeşme Etkinlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayelerinde, Eticaret Merkezi A.Ş ve Teknolojide Kadın Derneği (Wtech) tarafından 25 Haziran 2022’de İstanbul Divan Kuruçeşme Etkinlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Ozan Elektronik Para A.Ş. Ana Sponsorluğundaki Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nın ana konusu “Dijital İşler".

Haberin Devamı

Bugüne kadar 31 ilde 80 defa düzenlenen etkinlik serisi 120 bin den fazla katılımcısı ile rekora koşuyor. Bu sezon 12 ilde düzenlenmesi planlanan ve 25 bin den fazla kişi ile kendi alanında en iyileri buluşturacak olan etkinlik, cumartesi günü İstanbul ayağı ile devam ediyor.

1700'Ü AŞKIN KATILIMCI BEKLENİYOR

İstanbul’da Saba Tümer’in moderasyonu ile gerçekleştirilecek etkinlik serisi sonbaharda, İzmir, Gaziantep, Malatya, Antalya, Adana, Kayseri, Trabzon, Samsun, Balıkesir ve Bursa illerinde devam edecek. Tam anlamıyla dijital devrim yaşadığımız günümüzde, işini dijital teknoloji iş modelleri ile güçlendirmek isteyenlerin vazgeçilmez etkinliği haline gelen Türkiye Teknoloji Buluşmaları’na, İstanbul’da çok yoğun bir ilgi olması bekleniyor. 1700’ü aşkın katılımcının gelmesi beklenen etkinlikte, alanında uzman 43 konuşmacı ve 36 adet destekleyen sektör lideri kurum ve sivil toplum örgütü ile ‘e-ticaret & e-ihracat’, ‘dijitalleşme’, ‘metaverse’, ‘NFT’, ‘blockchain’ gibi trendler masaya yatırılacak.

Haberin Devamı

Bu yıl ilk kez Teknolojide Kadın Derneği’nin Teknoloji Buluşmalarına iş ortağı olmasıyla birlikte 12 ilde 2022 yılında 2022 kadın hedeflenerek, etkinlik sonrası planlanan tamamı ücretsiz dijital vizyon eğitimleri de devam ediyor olacak. Bu eğitimlerle işini, girişimini ve kariyerini ve sosyal hayatını dijitale taşımak isteyen her ilde 200 kadın, Dijital Teknolojiler, Bulut Bilişim, Web 2.0, Web 3.0, Dijital Cüzdan, Yeni Nesil Ticaret ve Değişen Normaller, e-ticaret, Artırılmış Gerçeklik ve Sanal Gerçeklik, Dijital Pazarlama, Sosyal Medyanın İş’teki Gücü eğitimleri ile bir araya gelecek.