Türkiye'nin devi ihracata ara vermiyor

Emaye kaplı bakır ve alüminyum tel konusunda Türkiye'nin ve Avrupa’nın dünyanında en büyük 3. tedarikçisi konumundaki Oktay Holding, krize rağmen üretime ve ihracata ara vermiyor.
19 Ağustos 2020 , Çarşamba 21:05
Oktay Holding, elektrik motorları ve emaye bobin teli konusundaki büyük yatırımlarıyla da Covid-19'un sebep olduğu krizine rağmen hedeflerinden şaşmadan yoluna devam ediyor. 57 yıldır sektörün öncüsü konumundaki holdingin Yönetim Kurulu Başkanı; Eren Ertoksöz, sağlıklı kurumsal yapılarıyla, doğru hedeflere doğru yürüdüklerini belirterek, “Aktif sabırlı ortak akılcı stratejilerimizle başarılarımızı sürdürmek istiyoruz. Dünyanın içindeki bu büyük krize rağmen ülke ekonomisine değer katmaya devam edeceğiz” dedi.
Haberin Devamı
BUNLARI DA OKUYUN
HSK kararı Resmi Gazete’de yayımlandı
TBMM Başkanı Kurtulmuş: İsrail için bundan sonra gidişat hesap verme yönündedir
Bakan Kurum: Müsilaj araştırma seferi tamamlandı
Korkunç cinayetin davası başladı! 4 yaşındaki Melike Eşiyok öz babası ve üvey annesi tarafından işkence edilerek katledilmişti
Yenidoğan Çetesi soruşturmasında yeni detaylar! Savcıyı tehdit eden şüphelilerden biri daha tutuklandı: Hakim savcı tanımam, sıkar geçeriz