Ekonomi Unfi coin nedir? UNFI tokeni Unfi coin neden yükseliyor, hangi borsalarda var?

Unfi coin nedir? UNFI tokeni Unfi coin neden yükseliyor, hangi borsalarda var?

Paylaş
Unfi coin nedir? UNFI tokeni Unfi coin neden yükseliyor, hangi borsalarda var?

UNFI coin kripto para piyasaları ile ilgilenenlerin gündeminde yer alan coinler arasına girdi. DAO’nun UNFI tokeni olarak bilinen Unfi coin geçtiğimiz günlere 3,5 dolar seviyesinde işlem görürken, yaklaşık yüzde 900 oranında yükselerek 34,60 dolar seviyesine ulaştı. Peki, UNFI coin nedir? UNFI tokeni Unfi coin neden yükseliyor, hangi borsalarda var? İşte detaylar…

Unfi coin, kripto para borsasının yeni oyuncuları arasında yer alıyor. Yaşadığı rekor yükselişle yatırımcısının yüzünü güldüren UNFI coin, piyasada da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İşte, DAO’nun UNFI tokeni olarak Unfi coin hakkında merak edilen ayrıntılar…

Haberin Devamı

UNFİ COİN NEDİR?

UNFI, geliştiricilerin çeşitli blok zincirleri üzerinde DeFi ürünleri oluşturmaları için çok zincirli ve birlikte çalışabilir bir yapı sağlayan akıllı sözleşme platformu Unifi Protocol’ün yönetim token’ıdır.

Ethereum Blockchain üzerine inşa edilen Unifi Protocol, birlikte çalışabilirlik ilkesine bağlı, DeFi odaklı bir Blockchain projesidir. 

Kullanıcılar Unifi Protocol üzerinde UNFI’ı stake edebilir, Topluluk Konseyi Temsilcileri’ni UNFI ile yetkilendirebilir ve bu yollarla ödül kazanabilirler.

Unifi Protocol’ün yatırımcıları arasında Binance’in yanı sıra Bibox, BitBlock Capital, Consensus Capital, MEXC Global, Crc Capital gibi şirketler bulunuyor.

UNFİ COİN NEDEN YÜKSELDİ?

7 Haziran’da 3,5 dolardan işlem gören UNFI, kısa sürede yüzde 1000’den fazla yükselerek 40 doların üzerine çıktı.

Haberin Devamı

Unifi Protocol DAO’da büyük bir güncelleme için onay verilmesinin ardından yükseldi. Yükselişin doğrudan bu gelişmeye bağlı olup olmadığı kesin olarak ifade edilmemekle birlikte, söz konusu güncelleme, protokolün ödül token’ı UP’da önemli değişiklikler getiriyor.

Yapılan basın açıklamasında, yeni ve geliştirilmiş UP’ın tüm ilgili Unifi ürünlerinin verimliliğini artıracağı, tüm UP sahiplerine daha fazla pasif getiri kazandıracağı kaydedildi.

UNFI COİN KAÇ DOLAR KAÇ TL?

Unifi Protocol DAO’da token'ı UNFI COİN 8 Haziran saat 10:00 itibariyle 10 doların üzerinde işlem görüyor. TL cinsinden karşılığı ise 170 TL'nin hemen üstü olarak hesaplanıyor.

UNFİ COİN HANGİ BORSALARDA VAR?

UNFI; Binance başlata olmak üzere KuCoin, Coinbase, Gate.io, MEXC, Phemex, Poloniex ve daha fazla birçok kripto para borsasında listeleniyor.