Veliler giyimde, öğrenciler tablette indirim bekliyor

Hepsiburada’nın Verinays işbirliğiyle gerçekleştirdiği Okula Dönüş Araştırması, yeni eğitim yılı öncesinde veli ve öğrencilerin alışveriş tercihlerinin ayrıştığını ortaya koydu.
06 Eylül 2026 , Pazar 07:00
Velilerin yüzde 75’i giyim ve ayakkabı almayı planlarken, üniversite öğrencilerinin yüzde 35’i bilgisayar veya tablet almayı planlıyor. Aynı ayrım indirim beklentisinde de görülüyor. Veliler yaklaşık yüzde 60 ile ayakkabı ve giyimde indirim beklerken, öğrencilerde ilk sırayı yüzde 47 ile bilgisayar ve tablet alıyor.
Haberin Devamı
Hepsiburada da 7-13 Eylül arasında düzenleyeceği Premium Günleri ile okula ve şehre dönüş döneminin alışveriş ihtiyaçlarına özel avantajlar sunuyor. Ayrıca peşin fiyatına 9 taksit imkanı ise alışverişlerde ödeme kolaylığı sağlıyor.
BUNLARI DA OKUYUN
12 ilde dev yasa dışı bahis operasyonu! 4,1 milyar liralık finans ağı çökertildi
Çanakkale'de feci kaza! Yolcu otobüsüyle otomobil çarpıştı: 2 ölü
Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu gözaltında
Türkiye’nin başvurusu kabul edildi
Trafik kurallarını ihlal etti, 10 yaşındaki Umut'un ölümüne yol açtı! 1 yıl bile hapis yatmaması hak mı?




