EkonomiYerli üretim için işbirliği yaptılar

Yerli üretim için işbirliği yaptılar

Yerli üretim için işbirliği yaptılar

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, yerel kalkınmayı destekleyen projelerine bir yenisini daha ekleyerek Kayseri Valiliği ve Kayseri Şeker işbirliğiyle hazırlanan yerli bakliyat seçkisini hizmete sundu.

Kayseri’nin tarımsal potansiyelini katma değerli ürünlere dönüştüren bu stratejik işbirliği kapsamında; yerli üretim nohut, kuru fasulye ve yeşil mercimek, Ramazan ayı itibarıyla tüm CarrefourSA reyonlarında yerini alıyor.

Haberin Devamı

ÇİFTÇİ KAZANACAK

Konuyla ilgili açıklama yapan CarrefourSA CEO’su Kutay Kartallıoğlu, “Kayseri Valiliği ve Kayseri Şeker ile hayata geçirdiğimiz bu kıymetli işbirliği, kamu ve özel sektör dayanışmasının en somut örneklerinden biri. Bu projenin hem üreticimiz için bereketli bir kazanç hem de tüketicimiz için güvenilir bir seçenek olacağına inanıyoruz. 2026’da da sürdürülebilir tarımı ve bölgesel ekonomiyi destekleyen yatırımlarımıza kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

İftar ve sahur vakitlerini Posta uygulaması ile takip edin!

Web
Web'de Devam Et