Gündem Ekrem İmamoğlu eşi ve oğlu ile oyunu kullandı

Ekrem İmamoğlu eşi ve oğlu ile oyunu kullandı

Paylaş
Ekrem İmamoğlu eşi ve oğlu ile oyunu kullandı

Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ve oğluyla oy kullanmak için Haldun Taner İlköğretim Okulu'na gelip oyunu kullandı

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ve oğlu Mehmet Selim İmamoğlu ile oyunu kullanmak için Beylikdüzü'ndeki Haldun Taner İlkokuluna geldi.

Haberin Devamı

Oy kullanacağı sınıfa giren İmamoğlu, sandık görevlileri ile tek tek tokalaştı. Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ve oğlu Mehmet Selim İmamoğlu 1382 numaralı sandıkta oylarını kullandı. İmamoğlu ailesi, gazetecilere fotoğraf verdikten sonra zarfları sandığa attı.

İmamoğlu, okul çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye ve İstanbul adına çok önemli bir seçim yaşadıklarını kaydederek, ‘’Şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun, hayırlara vesile olsun.

İmamoğlu, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın "Bilerek, bilmeyerek eğer bir İstanbullu kardeşimize, rakiplere bir yanlış yapmışsak, haksızlık yapmışsak helallik istiyorum." şeklindeki sözünün hatırlatılması üzerine, şu ifadeleri kullandı,’’Tahmin ediyorum bu seçim bir çok yönüyle bundan sonraki seçimlerin stratejilerine katkı sunacaktır. O bakımdan elbette helalleşelim, elbette herkes hakkını helal etsin ama bundan sonra da bu hataları yapmayalım." AA

Haberin Devamı