Antalya El Emeği Çarşısı pazarları açık olacak

El Emeği Çarşısı pazarları açık olacak

Paylaş
El Emeği Çarşısı pazarları açık olacak

El Emeği Çarşısı pazarları açık olacak

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dokumapark'ta cumartesi günleri açılan 'AKMEK El Emeği Çarşısı'nın, Pazar günleri de açılacağını söyledi.

Kepez Belediyesi'nin AKMEK kursiyeri hanımların hem el becerilerini geliştirmeleri hem de ev ekonomilerine katkı sağlayabilmeleri için Dokumapark'ta hizmete kazandırdığı 'El Emeği Çarşısı', cumartesi günleri Kepezli kadınları buluşturuyor. El emeği göz nuru eserlerin görücüye çıktığı çarşıyı hafta sonu Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de ziyaret etti. Başkan Tütüncü, süs eşyalarından tablolara, takılardan çantalara kadar birbirinden güzel ürünlerin yer aldığı stantları gezdi. Ev ekonomisine katkı sağlayan hanımlarla sohbet eden Başkan Tütüncü, kadınlara evlerine daha fazla katkı sağlayabilmesi için sadece cumartesi günü açık olan 'AKMEK El Emeği Çarşısı'nın pazar günleri de açılacağını kaydetti.

Başkan Tütüncü, “AKMEK kursiyeri hanımlarımızın hayaller kurduklarını ve bu hayallerinin peşinden de koşmak için ne kadar gayret ettiklerini gördüm. Ve bu gayretlerinden dolayı AKMEK El Emeği Çarşısı'nı hizmete açtık. Ev ekonomisine katkı sağlamaya başlayan hanımların ise, her gün daha çok el işi ürettiklerini gördüm. Biz de kadınlarımız ev ekonomilerine daha çok katkı sağlayabilsinler diye; çarşımızı pazar günleri de açacağız. AKMEK'li hanımlarımız büyük hayaller kurdular ve büyük işler başardılar" dedi.

Başkan Tütüncü'nün bu kararı kadınlar tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra AKMEK'in düzenlediği aşure etkinliğine katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı