Magazin Elbet Bir Gün’ün konusu, oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler: Elbet Bir Gün dizisinin oyuncuları kimler?

Elbet Bir Gün’ün konusu, oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler: Elbet Bir Gün dizisinin oyuncuları kimler?

Paylaş
Elbet Bir Gün’ün konusu, oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler: Elbet Bir Gün dizisinin oyuncuları kimler?

Elbet Bir Gün dizisi Fox TV ekranlarında seyircinin karşısına çıkarken, dizinin oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler de merak konusu oldu. İşte, başrolleri Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal’ın paylaştığı Elbet Bir Gün dizisinin oyuncuları…

Elbet Bir Gün dizisi, 15 yıl önce yaşanan korkunç olayın ardından kayıplara karışan Nesime ve Gizem kardeşlerin, kurdukları yeni hayatlarının bir televizyon programı ile alt üst oluşunu anlatırken, güçlü oyuncu kadrosu da dizinin daha güçlü bir yapıya sahip olmasına neden oluyor. Peki, Elbet Bir Gün dizisinin oyuncuları kimler? İşte, Elbet Bir Gün’ün oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler…

Haberin Devamı

ELBET BİR GÜN’ÜN OYUNCU KADROSU VE CANLANDIRDIKLARI KARAKTERLER

GİZEM KILIÇLI: SİNEM ÜNSAL

Gizem başarılı bir avukattır. Akıllı, zarif, çekici ve mesleğinde çok başarılıdır. Büyük bir aşkla bağlı olduğu kocası Mehmet’le çok güzel giden bir evliliği vardır. Çocukluğu Sazlısu’da geçmiştir. Fakat çocukluğunda başına gelen felaketle beraber tüm geçmişini arkasında bırakmış, öğretmeninin yardımıyla İstanbul’da yepyeni bir hayata başlamıştır. En büyük korkusu bir gün geçmişin sırrının ortaya çıkması ve mutlu hayatının yerle bir olmasıdır. Gizem, hayatını ve ailesini korumak için her şeyi yapabilecek kadar gözü kara genç̧ bir kadındır.

NESİME BAYKAN: ŞEBNEM BOZOKLU

Nesime, yoksul ailesi tarafından henüz 16 yasındayken beldenin en zengin adamı Cemil Baykan’la evlendirilir. Bu evlilikten Mevsim isminde bir kızı olur. Nesime bir gün kızını ve Cemil’i terk edip kamyon şoförü İsmail’le İstanbul’a kaçar. İsmail’le birlikteliğinden Ahmet isminde bir oğlu olur. Geçen yıllar boyunca yoksullukla birlikte Nesime iyice katılaşır ama hayatta kalmak ya da başına kötü bir şey geldiğinde ayağa kalkmak konusunda da giderek daha usta olur. Her şeye sahip olabileceği bir hayata kavuşmak için her yolu mubah görür. Bir yandan da her şeyle alay edebilen, neşeli ve son derece eğlenceli bir kadındır.

Haberin Devamı

MEHMET KILIÇLI: BURAK YAMANTÜRK

Mehmet, çekici, iyi giyinmeyi, iyi yaşamayı seven, rafine zevkleri olan bir adamdır. Karısı Gizem’e derin bir aşkla bağlıdır. Asla kimseye tamah etmez, eğilmez. Dürüsttür. Adrenalin sporlarıyla ilgilidir. Çok iyi motosiklet kullanır, off roada meraklıdır. Risk almayı sever. Bugünlere gelene kadar türlü badireler atlatmıştır, kolay bir hayatı olmamıştır. Tam her şeyi yoluna koymuşken işler bir anda alt üst olur ve Mehmet yasadışı işlere bulaşmak zorunda kalır. Mehmet bunu herkesten, özellikle Gizem’den gizlemek zorundadır. Bu Mehmet için kabuslarla dolu bir sınav halini alacaktır.

YAVUZ KAPLAN: MUHAMMET UZUNER

Yavuz; birçok yerde sağlam ilişkileri olan bir adamdır. Çalışkan, sevdiklerine karşı korumacıdır. Gizem Sazlısu’dan İstanbul’a geldiğinde onu o büyütmüştür. Hayatı boyunca çok mücadele vermiş, buralara gelene kadar birçok tehlikeden geçmiştir. Yıllardır ilmek ilmek ördüğü bu dünyanın hiçbir şekilde yıkılmasına müsaade etmez. Bu uğurda yapılması gereken neyse onu yapmaktan da hiç çekinmez. Fakat Gizem ve Nesime’nin geçmişten getirdikleri sır onu da içine alacak; dengeli, düzenli hayatı adım adım sarsılmaya başlayacaktır.

Haberin Devamı

CEMİL BAYKAN: ÖMER GENÇ

Cemil, Nevşehir’in Sazlısu Kasabası’nda geniş topraklar üzerine kurulmuş olan büyük bir konakta yaşar. Kızı Mevsim, 19 yaşındadır. Bundan 15 yıl önce onu aldatarak evden kaçan karısı Nesime’yi bulmak ve intikam almak en büyük arzusudur. Ama içten içe hala Nesime’ye aşıktır. Rekabet onun için önemlidir. Her zaman kazanmak zorundadır ve bu yüzden de kazanmak için her türlü zorbalığı, kaba kuvveti uygulamaktan geri durmaz.

ASUMAN KILIÇLI: ZEYNEP KAÇAR

Asuman, Mehmet’in ve Serdar’ın annesidir. Konken partilerini, alışverişi çok sever. Beceriklidir. Mutsuz evliliğini, oğlunun evliliğinde temize çekmeye çalışır. Her lafı iğneleyicidir. Eskiye bağlıdır, geleneksel yöntemlerin her zaman işleyeceğini düşünür ve gelini Gizem’e de böyle yaklaşır. Ayrıntılara önem verir. Televizyondaki programları düzenli olarak izler. Tabii Kayıp Hayatlar programını da. Eğitimsizliğe tahammülü yoktur bu tarz insanları haddinden fazla küçümser.

Haberin Devamı

MEVSİM BAYKAN: HELİN KANDEMİR

Mevsim, Nesime ve Cemil’in kızlardır. Annesi Mevsim henüz dört yaşındayken onu terk etmiştir. Onu babası Cemil yetiştirmiştir. Mevsim on sekiz yaşına geldiğinde her konuda donanımlı, babası tarafından şımartılmış, hayır sözcüğüne tahammülü olmayan bir prenses gibidir. Serttir, inatçıdır, akıllıdır. Zalim bir babanın ve vicdansız bir annenin kızıdır. Bu yüzden de çok karanlık bir yanı vardır. Ama neticede 19 yaşında gencecik bir kızdır. Nesime’yle karşılaşması onun için çok büyük bir kırılma olacaktır.

MURAT GÜVEN: KENAN ACAR

Murat Güven; yakışıklı ve başarılı bir habercidir. Şu anda büyük bir televizyon kanalında Kayıp Hayatlar isimli programın hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu üstlenir. Güvenilirdir, disiplinlidir. Başladığı işin peşini kolay kolay bırakmaz, inatçıdır. Yoksul bir ailesi vardır ve bu yüzden de sıfırdan tırnaklarıyla kazıyarak gelmiştir bu noktaya. Kaybedecek çok şeyi vardır. Mevsim’le tanışması her şeyi değiştirecek ve hayatı, mesleği büyük tehlikeye girecektir.

Haberin Devamı

SERDAR KILIÇLI: ULVİ KAHYAOĞLU

Serdar, Mehmet’in kardeşidir. Mehmet’in lojistik şirketinde çalışır. Bilgisayarlarla arası hep iyi olmuştur. Abisinin tersine zayıf bir insandır. Hayatının büyük bir kısmını bağımlı olarak geçirmiştir. Hatasının farkına çabuk varır ve çok da çabuk pişman olur. Aşırı duygusaldır. Bu duygusallık zaman zaman kendine acımaya dönüşür. Fakat her seferinde yeniden başlayacak cesareti de kendinde bulur. Elbette bu konuda da en büyük destekçisi abisidir. Sürekli abisi ile kıyaslanmak bir süre sonra onun abisinden bağımsız bir hayat sürmek istemesine sebep olur.

SEVİLAY EGEMEN: YAĞMUR ÖZBASMACI MERMER

Sevilay, hatırı sayılır bir iş adamının kızı olarak en iyi şartlarda yetiştirilmiştir. Şımarıktır. Babasının ölümü üzerine şirketin başına geçince aslında servetin kaynağının yasadışı işler olduğunu anlar. Buna şaşırmak yerine babasından daha sert yöntemlerle servetine servet katmak konusunda tereddüt etmez. Ana karakterimiz Mehmet’e takıntılı bir şekilde aşıktır. Bu takıntı giderek onu hasta etmiştir. Mehmet’i elde etmek için baş vurmayacağı yöntem yoktur ve neredeyse her şeyi yapabilecek kuvvete, bağlantıya ve gözü karalığa sahiptir.

KÂMİL BAYKAN: TALHA KARCI

Kâmil, Sazlısu’da Baykan ailesinin en küçük çocuğu olarak dünyaya gelir. Abisi Cemil’le aralarında büyük bir yaş farkı vardır. Cemil, Sazlısu ve çevresine hükmü geçen zalim bir adamdır. Kâmil ise daha çocukluğundan itibaren abisinin aksine beceriksiz, iş bilmez, şapşal bir adamdır. Tam bir emir eridir. Tuhaf bir espri anlayışı vardır, patavatsızdır. Fakat abisinin aşağılamalarının, otoritesinin gün geçtikçe artması onu daha fazla rahatsız edecek ve bu durumdan kurtulmak için elinden geleni yapacaktır.

JANSET EKİN: EYLÜL LİZE KANDEMİR

Janset, İstanbul’da doğmuş büyümüştür. Murat Güven’in asistanıdır. Anne ve babası Janset’in iyi eğitim alması için büyük çaba sarf etmiş, onu bir yarış atı gibi yetiştirmiştir. Bu sebeple Janset daha ufak yaşlarda yaşıtlarının ilerisinde olabilmek için mücadeleci ve hırslı olmayı çok iyi öğrenmiştir. Son derece girişkendir. İnatçıdır. Zaman zaman kibirli olabilir. Fakat zekâsı sayesinde kendini de kontrol etmeyi genç yaşına karşın gayet iyi bilir. Sadece Murat Güven’e karşı duyduğu hisler, ona hata yaptırır.

AHMET DÜNDAR: MUSTAFA EGEMEN ALMACI

Ahmet Nesime ve İsmail’in fırlama ergen oğulları. Tam bir baş belası. Babasının sürekli sefere gitmesinden dolayı annesiyle sık sık baş başa kalırlar. Aralarında garip bir ilişki vardır. Nesime Ahmet’i sürekli azarlasa da aslında ona hiç kıyamaz. Ahmet bir sosyal medya fenomenidir. Daha fazla popüler olmak için de sürekli bela arar. Başını derde sokmadığı gün yoktur. Zeki, komik ve bela bir çocuk.