Yaşam Electro swing gecesi kaçmaz

Electro swing gecesi kaçmaz

Paylaş
Electro swing gecesi kaçmaz

Dört ev arkadaşı müzisyenin bir araya gelmesiyle oluşan Fransız müzik kolektifi KKC Orchestra, 17 Aralık Cumartesi gecesi Electro Swing geceleri kapsamında Babylon'da

Çok farklı müzik türlerine gönül vermiş 4 müzisyenin projesi olan KKC Orchestra’nın bu çeşitliliği müziklerine de yansıyor. Bir drum’n bass DJ’i, klasik eğitim almış bir piyanist, bir swing gitaristi ve bir vokalist’ten oluşan KKC Orchestra, electro swing müzik türünün Fransa’da başını çekin yeni jenerasyon müzisyenlerinden.

Haberin Devamı

Ülke çapında bir çok kulüpte verdikleri yüksek enerjili ve eğlenceli performansları dilden dile dolaşan KKC Orchestra, klasik Swing müziğini breakbeat ve hiphop gibi kontrast türlerle besleyerek bu türün tekrar popülerleşmesine ön ayak olmuş gruplardan biri. Nina Simone’dan, Manonegra’ya ve hatta Tom Waits’e bile uzanan güncel müzikal vizyonlarıyla electro swing akımının renkli Fransız temsilcileri KKC Orchestra, hareketli performansları ve pozitif enerjileriyle tüm swing severleri Cumartesi gecesi dansa Babylon’a çağırıyor.

Konser sonrası ise Senior Zazou’nun DJ setiyle gece aynı tempoda devam edecek.