Döşemealtı Elektrikli bisikletliye çarpıp kaçtı

Elektrikli bisikletliye çarpıp kaçtı

Paylaş
Elektrikli bisikletliye çarpıp kaçtı

Elektrikli bisikletliye çarpıp kaçtı

Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI, (DHA) - ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde elektrikli bisiklet sürücüsü Aziz Özdemir'e (49) çarpıp kaçan sürücü Semra S. (47), kazadan birkaç saat sonra yakalandı. Semra S.b, ifadesinin ardından serbest kaldı.

Kaza dün saat 22.30 sıralarında Altınkale Mahallesi Akdeniz Bulvarı Üzerinde meydana geldi. Bir akaryakıt istasyonunda market görevlisi Aziz Özdemir (49), elektrikli bisikletiyle bulvar üzerinde çalıştığı işyerine doğru seyir halindeyken plakası ve sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen bir aracın arkadan çarpması sonucu yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Özdemir tedavi altına alınırken polis kazaya karışan diğer aracı yakalamak için çalışma başlattı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği ekipleri Mobese kameraları üzerinden yaptıkları çalışma ve takip sonucu, kazadan 4 saat sonra 07 EU 136 plakalı hafif ticari aracı ve sürücüsü Semra S.'yi (47) Kepez ilçesi Çankaya Mahallesi'nde yakaladı. Semra S.'nin polise verdiği ilk ifadesinde, alkollü olduğu için kaçtığını söylediği öğrenildi. Sürücü, polis merkezinde alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Aziz Özdemir ise tedavisinin ardından taburcu oldu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı