Magazin Elif Tutarkaban kimdir? Can Yaman'la aşk mı yaşıyor?

Elif Tutarkaban kimdir? Can Yaman'la aşk mı yaşıyor?

Paylaş
Elif Tutarkaban kimdir? Can Yaman'la aşk mı yaşıyor?

Oyuncu Can Yaman ile tasarımcı Elif Tutarkaban'ın aşk yaşadığı iddiası magazin dünyasına damga vururken, Tutarkaban hakkındaki bilgiler bu vesileyle araştırılmaya başlandı. Elif Tutarkaban kimdir?

Son dönemlerin en gözde oyuncularından biri olan Can Yaman'ın Elif Tutarkaban ile aşk yşadığı iddia edildi. Bu iddia magazin dünyasında epey konuşulurken Tutarkaban hakkındaki bilgiler merak edildi.

Haberin Devamı

ELİF TUTARKABAN KİMDİR?

Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Tutarbakan daha önce bir bankada stajyerlik yapmıştır. Elif Tutarkaban 2016'dan bu yana tasarımcılık yapıyor.

CAN YAMAN KİMDİR?

8 Kasım 1989 günü İstanbul'da dünyaya gelen Can Yaman İtalyan Lisesi mezunudur. Üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi hukuk bölümünde tamamlayan Yaman'ın asıl mesleği avukatlıktır. Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğeni olan Can Yaman'ın ailesi Yugoslav kökenlidir.

Can Yaman, Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra 1 yıllık mecburu staj awaterhouse Coopers adındaki dünyaca ünlü bir kurumsal firmada 2014’ün başında altı ay avukatlık yapmıştır. Çevresinin ısrarı ile oyunculuğa adım atan Yaman, Cüneyt Sayıl‘dan oyunculuk eğitimi almıştır.

Haberin Devamı

Oyunculuğun yanında pek çok meziyeti bulunan Can Yaman, lisanlı basketbolcu ve ayrıca Futbol, Gitar, Piyano, Bateri, Masa Tenisi, Rafting, Badminton’la ilgilenmekte ve Türkçe, Lazca, İtalyanca, İngilizce, Almanca bilmektedir.

İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Türkan Derya'nın yönetmenliğini üstlendiği Gönül İşleri dizisi ile edinmiştir. Gönül İşlerinde Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Timuçin Esen, Sinem Kobal, Fırat Çelik, Sezai Aydın gibi başarılı oyuncularla birlikte rol almıştır.

2015 yılında Açelya Topaloğlu ile başrolü paylaştığı İnadına Aşk dizisinde rol almıştır. Dizinin yönetmenliğini ünlü yönetmen Osman Sınav üstlenmiştir.

2016 yılında başrollerinde Selen Soyder, Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayri, Deniz Oral ve Veysel Diker‘in yer aldığı “Hangimiz Sevmedik” adlı dizide Tarık karakterini canlandırdı.

2017 yılına gelindiğinde son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Dolunay dizisinde rol almıştır. 2018 yazında ise yine Star TV ekranlarında yayına başlayan Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemiroğlu ile başrolü paylaşmaktadır.