Gündem 'Elimde annenin resimleri var'

'Elimde annenin resimleri var'

Paylaş
'Elimde annenin resimleri var'

35 yaşındaki bir kadının uygunsuz görüntülerini elinde bulunduran 19 yaşındaki genç, bu kadının kızına şantajla tecavüz etti

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 19 yaşındaki N.T., 35 yaşındaki B.S. ile tanışarak, bilgisayarına uygunsuz görüntülerini kaydettikten sonra, kızı G.S.'ye, "Bende annenin uygunsuz görüntüleri var" diye tehdit ederek tecavüz ettiği öne sürüldü. Olayı duyan kızın amcasının kızı Ö.S.'nin bunun üzerine N.T.'yi kaçırtarak, dayak attırdığı iddia edildi.

Haberin Devamı

N.T. bir süre önce internetteki bir sosyal paylaşım sitesinde B.S. adlı kadınla tanıştıktan sonra iddiaya göre uygunsuz görüntülerini bilgisayarına kaydetti ve bu görüntüleri cep telefonuna aktardı. N.T. daha sonra B.S.'nin kızı 15 yaşındaki kızı G.S ile arkadaşlık kurdu.

İNTERNETTE YAYMA TEHDİDİ

N.T., genç kıza elinde annesinin uygunsuz görüntülerinin elinde olduğunu söyleyerek bunları internette yaymakla tehdit ederken, arkadaşı 20 yaşındaki Ö.Ş.'nin evinde tecavüz etti. Ö.Ş. de, G.S. ile ilişkiye girmek istedi. Ancak, genç kız bunu reddedip olanları amcasının kızı 20 yaşındaki Ö.S.'ye anlattı. Ö.S. yanına 3 erkek arkadaşını alıp N.T.'ye randevu verdi. Ö.S., N.T.'yi arkadaşlarının yardımıyla zorla otomobile bindirip bir eve kapattıktan sonra dövdürdü. 4 kişi, yüzü kan içinde kalan ve cep telefonunu aldıkları N.T.'yi polise teslim etti.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

N.T., kendisini kaçırıp döven ve cep telefonunu gaspettiğini öne sürdüğü 4 kişiden şikayetçi oldu. Bu ifadelerin ardından N.T. ile kendisine yardımcı olan arkadaşı Ö.Ş. 'tecavüz, şantaj, tecavüze teşebbüs ve yataklık' suçundan adliyeye sevkedildi.

Haberin Devamı

İZMİT (Kocaeli) / DHA