Magazin Elimi Bırakma 10. bölüm fragmanı yayınlandı! 9. son bölüm izle

Elimi Bırakma 10. bölüm fragmanı yayınlandı! 9. son bölüm izle

Paylaş
Elimi Bırakma 10. bölüm fragmanı yayınlandı! 9. son bölüm izle

Elimi Bırakma 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Elimi Bırakma yeni bölümde Serap, Feride Hanım'ın tahtına kurulmak için planını devreye sokuyor. Feride Hanım götürülürken Serap'ın da hayalleri gerçekleşmiş oluyor.

TRT'nin pazar günleri büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Elimi Bırakma'nın 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Elimi Bırakma yeni bölümde Serap, Feride Hanım'ın akıl sağlığının yerinde olmadığını belirtip "Gitsin, yatsın tedavi olsun" cümlesini kuruyor. Cenk bu sözlere tepki gösteriyor. Azra bildiği gerçeği Cenk'e anlatınca yakışıklı adam neden sakladığını sorguluyor. Ve sonunda Serap'ın planı devreye giriyor ve Feride Hanım, hastaneye yatırılıyor. Serap da onun koltuğa oturmanın keyfini yaşıyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Meryem’in evine giden Azra, Mert’e bir adım uzaklıktadır. Sumru’nun Meryem’e ettiği tehdit işe yarayacak mıdır? Azra’nın mutluluğunu elinde taşıyan Meryem bu zorlu sınavı nasıl geçecektir?

Ameliyat olacağını öğrenen Feride Hanım ailesinden beklediği desteği alamaz. Azra’nın da yardımıyla hayata tutunan Feride Hanım ailesini bir araya getirmeye çalışır.

Feride Hanım’ın doğum günü için hazırlanan tören, Cenk’in sürpriziyle yıkılır. Azra’nın Cansu ile olan ilişkisini ortaya çıkartan Cenk’in planı istediği gibi işler. Konak bu yıkıcı haberle sarsılsa da en çok yıkılan Azra olur.

Azra’nın sırrını öğrenen Feride Hanım’ın dünyası başına yıkılır. Azra bu sırrı Cansu için saklamış olsa da, eli kolu bağlıdır. Azra, Feride Hanım’a kendisini açıklamak istese de buna engel olan Çelen ailesi Azra’yı yalnız bırakır. Cenk’in Azra’yı hayatından uzaklaştırma gayreti yeterli olacak mıdır?

Haberin Devamı

ELİMİ BIRAKMA 9. BÖLÜM İZLE