Magazin Elimi Bırakma 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Cenk'ten ağır hamle

Elimi Bırakma 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Cenk'ten ağır hamle

Paylaş
Elimi Bırakma 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Cenk'ten ağır hamle

Elimi Bırakma 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Elimi Bırakma yeni bölümde Azra tarafından kandırıldığını düşünen Cenk, tasını tarağını toplayıp tam ülkeyi terk etmek üzereyken kardeşi Arda'nın kaza geçirmesi planları değiştiriyor. Komaya giren Arda için endişelenen Cenk artık varını yoğunu Azra'yı alt etmek için harcayacak.

TRT 1'in pazar akşamlarına damga vuran Elimi Bırakma dizisinin 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Elimi Bırakma yeni bölümde Feride Hanım'ın mirasını Azra'ya devretmesi Cenk'i rahatsız ediyor. Aldatıldığını düşünen Cenk, Azra'ya düşman olurken ülkeyi tam terk edecekken kardeşi Arda'nın komaya girdiğini öğrenip yarı yoldan geri dönüyor. Bu saatten sonra Cenk'in Azra'ya yaptıkları ise hayret verici noktalara ulaşıyor.

Haberin Devamı

ELİMİ BIRAKMA 6. BÖLÜM 1. FRAGMAN

Feride Hanım sürpriz bir kararla tüm mal varlığını Azra'ya bırakıyor. Bu gelişme ailede deprem etkisi yaratıyor. Cenk sırf intikam almak için Azra ile aynı restoranda çalışıp ona cehennemi yaşatmaya ant içiyor. Öte yandan Azra kardeşi Mert'e kavuşurken Sumru'ya gereken cevabı veriyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

Azra’yı Tarık’ın evinde gören Cenk gözlerine inanamaz. Hiç şüphesiz, Cenk’in duyguları doğru kararlar vermesini engelleyecektir.

Cenk ve Tarık’ın arasında yapılan anlaşma Azra tarafından öğrenilir. Bunun sonucunda Azra ikisini de hayatından çıkarır.

Sumru’nun Mert’i bulması hayatının en önemli kararını vermesine sebep olur. Bu karar Sumru için geri dönülmez bir yola girmesine sebep olacaktır.

Haberin Devamı

“Azra ve Cenk’in Zorlu Sınavı”

Feride, Cenk’in elinden kayıp gitmesi ardına yaşananlara bir dur der. Azra’ya Hüsniye’nin verdiği destekle birlikte verdiği kararı açıklayacaktır. Bu karar Çelen ailesinin tamamını etkileyecektir. Azra’yı ardı arkasına gelen sorunlar karşısında alacağı kararlar Mert’e kavuşabilmesine yardımcı olabilecek midir?