Spor Elmander savaşı

Elmander savaşı

Paylaş
Elmander savaşı

Galatasaray, sakat olmasına rağmen Euro 2012'de oynatılmak istenilen Johan Elmander için İsveçli yetkililerle soğuk savaşa girdi

İsveç Teknik Direktörü Erik Hamren'in forvet oyuncusu Johan Elmander'i Euro 2012'de kadroya almasından dolayı Galatasaray'dan ciddi tepki gördü.

Aftonbladet'in haberine göre, İsveç teknik heyetinin çok yanlış bir karar aldığını söyleyen Galatasaray İdari Menajeri Cenk Ergün, "Elmander, 12 Mayıs'ta oynanılan Fenerbahçe maçında sakatlandı. Sağ ayağında çatlak var. Sağlık heyetimiz en az 6 hafta dinlenmesi gerektiğini söyledi. Henüz 4 hafta geçmesine rağmen milli takımında kadroya alındı. Hatta ilk maçlarda görev bile alabilecekmiş" dedi.

Her gün İsveçli yetkililerle görüştüklerinin altını çizen Ergün, "Elmander'in sakatlık durumuyla ilgili sürekli bilgi alıyoruz. Şu an iyileştiğini biliyoruz ama geri dönüş için yeterli bir dinlenme periyodu geçirmedi.

Onların yerinde biz olsaydık ve ligin en önemli maçlarına çıkacak olsaydık, kesinlikle Elmander'i riske etmezdik. Şu an oynatmak ya da oynatmamak onların kararı ama biz kesinlikle oynamasını istemiyoruz" şeklinde konuştu.

Ergün'ün açıklamalarına cevap veren İsveç Takım Doktoru Leif Sward ise "Galatasaray olaya duygusal açıdan bakıyor. Böyle durumlarda nereden bakarsanız öyle görürsünüz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı