Magazin Elvan Gruda, annesi Ayşen Gruda ve babası Yılmaz Gruda'yı el ele sahneye çıkarmıştı!

Elvan Gruda, annesi Ayşen Gruda ve babası Yılmaz Gruda'yı el ele sahneye çıkarmıştı!

Paylaş
Elvan Gruda, annesi Ayşen Gruda ve babası Yılmaz Gruda'yı el ele sahneye çıkarmıştı!

Yıllar önce boşanan Ayşen Gruda ve Yılmaz Gruda, 2016'da kızları Elvan Gruda'nın uyarladığı tiyatro oyunu ile bir araya gelmişti

Ayşen Gruda, 1965 yılında Ankara Meydan Sahnesi'nde tiyatro oyuncusu Yılmaz Gruda ile tanışıp evlenmişti. Kızları Elvan doğunca Ayşen Gruda bir süre tiyatroya ara verdi. Çift, 1976 yılında boşansa da Ayşen Gruda, eski eşinin soyadını kullanmayı sürdürdü.

Haberin Devamı

Boşandıktan 40 yıl sonra ise 2016'da kızları Elvan Gruda, kendi projesi ile anne ve babasını bir araya getirmişti.

Yılmaz Gruda şu açıklamayı yapmıştı: ''Duygulandım elbette. Bu da o güzelim varlığın, kızımın dediği gibi Ayşen Hanım'ın 40 yıldır saklıyormuş o dileği. Birden bire böylesi bir beraberliği Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nin tanıdığı imkan ile oluşması güzel. O kadar sene sonra bir araya geliyorsun ve güzel bir şey. Bir araya gelmek vardı. Sadece vardı ama bir de onu taçlandırdık beraberce."

Ayşen Gruda ise ''Hiçbir çocuk anne ve babasının ayrılmasını istemez. Meğerse Elvan bunu hiç istememiş. 40 yıl küçük kızın dileğiyle yaşamış. Biz de buraya geldik. Ben ve babası onun dileğini yerine getirdik. Ben iki sene burada süpervizörüm. Tabi bu ilk oyun. Birçok oyunlar çıkacak. Hazır elimizde. Ben çok profesyonel bir insanım. Elvan da babasıyla beraber çalışıyor. Onlar adapte ettiler, uyarladılar ve koydular sahneye. Ben de sizin gibi ilk kez seyrettim ve çok beğendim." demişti.

Haberin Devamı