Türkiye (Son Dakika) Emekli albay dehşet saçtı!

Emekli albay dehşet saçtı!

Paylaş
Emekli albay dehşet saçtı!

Trabzon'da psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen emekli albay Oktay H. (62), silahla eşine ve 2 çocuğuna kurşun yağdırdı. Eşinin çığlıkları üzerine eve gelen komşularının etkisiz hale getirdiği Oktay H.'nin tabancasından çıkar kurşunlar oğlunun ölümüne neden olurken, kızı ve karısı yaralandı

Trabzon'un Ortahisar ilçesi İnönü Mahalesi İlk Adım Sokak’taki bir apartmanın 8. katında oturan emekli albay O.H. ile eşi A.H, kızı B.H. ve oğlu O.H. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Haberin Devamı

KIZI BALKONA ÇIKIP YARDIM İSTEDİ

Tartışmanın büyümesi üzerine O.H, silahla ateş ettiği eşi, oğlu ve kızını yaraladı. Kolundan yaralanan B.H, çıktığı balkondan bağırarak çevreden yardım istedi.

BOĞUŞURLARKEN BULDULAR

Bu sırada apartmanda bulunan bir halı yıkama şirketi personeli, silah sesleri üzerine 8. kata çıktı. Ailenin oturduğu dairenin kapısının açık olduğunu fark eden kişi, içeri girdiğinde evdekileri boğuşurken buldu ve bir anlık dalgınlığından yararlandığı O.H’nin silahını elinden aldıktan sonra balkondan attı.

OĞLU HASTANEDE ÖLDÜ

Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri eve girerek O.H’yi gözaltına aldı. Yaralılar, Trabzon’daki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan oğul O.H, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesindeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Apartman yöneticisi Hakan Varış, gazetecilere, silah seslerini duyunca kapıcıyla eve gittiklerini belirterek, "Elinde silah vardı, müdahalede bulunamadık. Kızı da balkondan bağırıyordu. Daha sonra polis ekipleri eve girerek müdahalede bulundu, şahsı gözaltına aldı" dedi.