Türkiye (Son Dakika) Emekli astsubay, ayrılmak isteyen emekli hemşireyi öldürdü

Emekli astsubay, ayrılmak isteyen emekli hemşireyi öldürdü

Paylaş
Emekli astsubay, ayrılmak isteyen emekli hemşireyi öldürdü

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, emekli astsubay 48 yaşındaki Serdar G. bir süredir gönül ilişkisi yaşadıktan sonra kendisinden ayrıldığı belirtilen emekli hemşire 45 yaşındaki Zeliha Köse'yi tabancayla boynundan vurarak öldürdü

Polise teslim olan Serdar G.’nin, Köse’yle evlilik hazırlığı yaptıklarını bu süre içinde 65 bin TL verdiğini, ancak daha sonra emekli hemşirenin ayrılmasını gururuna yediremediğini söylediği öğrenildi.

Olay, Karşıyaka Yalı Mahallesi 6329/5 Sokak numara 9’daki Özdemir Apartmanı’nın girişinin iç bölümünde bugün akşam saatlerinde meydana geldi. Emekli hemşire Zeliha Köse, bir süre gönül ilişkisi yaşadığı emekli astsubay Serdar G.’den ayrılmaya karar verdi. Köse’nin yaklaşık 6 ay önce taşındığı adresteki 4 numaralı daireye gelen emekli astsubay Serdar G., konuşmak istedi.

Köse ile Serdar G. arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Serdar G., merdiven boşluğunda çıkan Köse’ye tabancayla ateş etti. Tabancadan çıkan iki mermi Köse’nin boynuna isabet etti. Talihsiz kadın ağır yaralanırken, komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Buradan ayrılan Serdar G. ise bir süre sonra polise gidip teslim oldu. Olay yerine gelen sağlık görevlileri talihsiz kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

GURURUNA YEDİREMEMİŞ

Polisteki ilk ifadesinde, Serdar G.’nin, evlilik hazırlığı yaptığı Köse’ye 65 bin TL verdiği, bundan bir süre sonra da kendisinden ayrıldığını; bu durumu gururuna yediremediğini söylediği öğrenildi. Serdar G. sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.


Tufan HAMARAT- Bahri KARATAŞ/İZMİR, (DHA)

Haberin Devamı