Merkez Emekli eğitimci Velieceoğlu, 3'üncü kitabını tanıttı

Emekli eğitimci Velieceoğlu, 3'üncü kitabını tanıttı

Paylaş
Emekli eğitimci Velieceoğlu, 3'üncü kitabını tanıttı

Emekli eğitimci Velieceoğlu, 3'üncü kitabını tanıttı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYELİ emekli eğitimci, yazar Ramazan Velieceoğlu, üçüncü eseri olan "Katırcıoğlu Mehmet Paşa Tarihi" adlı kitabının tanıtımını yaptı.
Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Gazeteci Gökhan Erkmen Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, son kitabı hakkında bilgi veren Velieceoğlu, "Haziran 2017'de ilk olarak 'Saçıkara Yörüklerinin yakın tarihi' adlı kitabımı okurlarımızla buluşturduk. Ardından 2018 yılı içerisinde 'Çete Kara Mehmet ve Dörtyol da ilk kurşun' adlı eserimizi yayınladık. Son olarak ise 'Katırcıoğlu Mehmet Paşa Tarihi' adlı kitabımızı okurlarımızla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Şuanda yazmakta olduğum 'Saçıkara Yörüklerinin Uzak Tarihi' ata tarihi kitabımız ise 4'üncü eserimiz olacak" dedi.
Basın mensuplarının göstermiş olduğu ilgiye teşekkür eden Velieceoğlu,"198 sayfadan oluşan bu kitap, Osmanlı tarihinin tozlu sayfalarında unutulmaya terk edilmiş bir kahramanın öyküsüdür, tarihidir. Bu kitap yiğit bir yörük oğlunun gerçek bir serdengeçtinin tarihidir. Bu kitabı okuyanlar çok yeni bilgiler öğrenecek. Bunları şimdiye kadar bize niye anlatmamışlar, öğretmemişler' diye düşüneceklerdir." dedi. Yazar Ramazan Velieceoğlu, konuşmasının ardından son eseri olan 'Katırcıoğlu Mehmet Paşa Tarihi' adlı kitabını basın mensupları için imzalayarak hediye etti.
OGC Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Bardak ise Ramazan Velieceoğlu'na yeni kitabının hayırlı olmasını diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı