Türkiye (Son Dakika) Emekli komiser katliam yaptı

Emekli komiser katliam yaptı

Paylaş
Emekli komiser katliam yaptı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti. Emekli baş komiser dünürüne ve 2 oğluna kurşun yağdırdı

Olay, saat 20.40 sıralarında Dolunay Mahallesi Sürmeli Sokak No:1’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, emekli baş komiser olduğu öğrenilen Nevzat G.(53), dünürü olan İzzet O.’nun(48) evine gelerek konuşmak istediğini söyledi. İçeri giren Nevzat G., dünürü olan İzzet O. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Nevzat G. belindeki silahını çekerek İzzet O. ile evde bulunan oğulları Burak(18) ve Latif O.’ya(20) birer el ateş etti ve hemen evden uzaklaştı. Silah sesine içeri giren Anne Durdane O., kanlar içinde yerde yatan eşi ve oğullarını görünce şoka girdi.

Haberin Devamı

SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ AMA..

Silah sesi üzerine komşuları durumu hemen güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti ancak baba ve iki oğlu hayatını kaybetti. Katil zanlısı Nevzat G. olay yerinden kaçarken, emniyet ekipleri tarafından geniş çaplı arama başlatıldı. Olay yerine gelen Emniyet Müdürü Muharrem Elmas, "Vuran şahsı arama çalışmalarına başladık. Aramalar geniş çaplı yapılıyor. En kısa sürede şahsı yakalamak istiyoruz" dedi. Olay hakkında soruşturma sürdürülüyor.