Gündem Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusunda son gelişme... Açıklama var mı?

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusunda son gelişme... Açıklama var mı?

Paylaş
Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusunda son gelişme... Açıklama var mı?

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusunda muhalif partiler zaman zaman açıklamalarda bulunuyor. Konu hakkında son açıklama CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ten geldi. Öztrak, "Arkadaşlarımız hızla çalışıyor" dedi.

Yaklaşık 700 bin vatandaşın gözü kulağı hükümette... Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar yılmadan her mecradan sorunlarını dile getirmeye çalışıyor. Muhalif partiler de EYT'lilerin mağduriyetlerinin giderilmesi gerektiğini vurguluyor. EYT konusunda son açıklama CHP'den geldi.

Haberin Devamı

CHP'Lİ FARUK ÖZTRAK "ARKADAŞLARIMIZ HIZLA ÇALIŞIYOR"

Emeklilikte yaşa takılanların sorunları için CHP’nin verdiği yasa teklifinin AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildiğini hatırlatan Öztrak, emeklilikte yaşa takılanların sorunlarını takip etmeyi sürdüreceklerini vurguladı. Öztrak, "Unutulmasın kula zulüm eden Allah’a kibirleniyordur ama 31 Mart’ta son söz milletimizin. Martın sonu bahar mı yoksa IMF kışı mı olacak, buna milletimiz karar verecek. Ben milletimizin, kendine sırt çeviren, kendinden uzaklaşan bu kibir abidelerine gereken uyarıyı sandıkta yapacağına inanıyorum." diye konuştu.

18 OCAK 2019: BAKAN SELÇUK'TAN EYT AÇIKLAMASI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, çalışma hayatına dair önemli açıklamalarda bulundu. Muhabirlerle kahvaltıda bir araya gelen Bakan Selçuk, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili düzenleme konusunda, "Gündemimizde yok şu anda. Çocuklarımızın geleceği için gündemimizde yok esasında" dedi.

Haberin Devamı