Ekonomi Emekliye ucuz tatil

Emekliye ucuz tatil

Paylaş
Emekliye ucuz tatil

Hesaplı tatil yapmak isteyen emekliler için, TÜED özel fırsatlar sunuyor. İsteyene termal otelde isteyene sahil bölgesinde her şey dahil günlük 70 liradan başlayan fiyatlarla tatil imkanı var. Peşin fiyatına 6-9 taksit de yapılıyor

Emeklilere ucuz tatil imkanı için ilgili bakanlıkların hazırlıkları sürerken; Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) de gerçekleştirdiği işbirlikleriyle fırsatlar sunuyor. Emeklilere özel paket turlar hazırlayan TÜED, otellerde de indirim avantajı sağlıyor. Pek çok otel ile anlaşma yapan TÜED, üyelerine yüzde 50'ye varan indirim fırsatı sunuyor. Bu olanak ile Antalya'da her şey dahil günlük 70 liraya tatil yapmak mümkün. Üstelik isteyene 9 taksit imkanı da bulunuyor.



UÇAK DAHİL PAKETLER


Kasım-Mart dönemini kapsayan, ulaşımı da içeren özel paket turlar da emeklilere kolaylık sunuyor. Alanya ve Dalyan paketleriyle emekliler 3 gece 4 gün toplam 600 liraya tatil yapabiliyor. Uçak ile ulaşımın dahil olduğu bu paketlerde, vade farksız 6 taksit imkanı da sunuluyor. Kaplıca tatili isteyen emekliler için de özel paket hazırlandı. Afyon'da 5 yıldızlı otelde tam pansiyon 4 gece 5 gün konaklama, Ankara'ya uçakla, Afyon'a otobüsle ulaşım, termal havuz, doktor danışma, günlük tansiyon ve şeker ölçüm hizmetinin dahil olduğu paketin fiyatı ise 800 lira. İsteyenler vade farksız 6 taksit de yaptırabiliyor.


GÖZLER BAKANLIK'TA


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın yürüttüğü '1 milyon emekliye ucuz tatil' projesi için de çalışmalar sürüyor. Proje kapsamında, emeklilerin Ege ve Akdeniz'de hesaplı tatil yapması sağlanacak. Ayrıca ucuz uçak bileti imkanı sunulacak. Bakanlık, turizmcilerden ve Türk Hava Yolları'ndan verilebilecek en düşük fiyatın verilmesini istiyor.

Haberin Devamı