Türkiye (Son Dakika) Emel Uslu Atik: Kalkınmada STK ların önemi büyük

Emel Uslu Atik: Kalkınmada STK ların önemi büyük

Paylaş
Emel Uslu Atik: Kalkınmada STK ların önemi büyük

Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan Emel Uslu Atik, sivil toplumculuğun önemine dikkat çekti.

Türkiye Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Yönetim Kurulu Üyesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla İlişkilerden Sorumlu Platform Başkanı olan Atik, “Eğitim, sosyal refah ve istihdam konularında hükümet politikalarına paralel çalışmalar gerçekleştiren sivil toplum kuruluşlarının toplumun kalkınması açısından önemi büyük” dedi. Türkiye’nin dört bir yanında anlamlı projeler hayata geçiren Atik şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Veli başkanımızı önderliğinde sayısız organizasyonlara imza attık. Her biri ayrı bir dernek gibi çalışan, TÜSİAV Platform başkanlıkları,Ülkemizin dört bir yanında bireylerin yanı sıra, bir çok Üniversite ile işbirliği yaparak projeler ortaya koyduk. TÜSİAV ailesi olarak, “Unutmayalım ki; hepimizin varlığı Ülkemizin ve Devletimizin varlığına bağlıdır “diyen başkanımız Veli Sarıtoprak başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimizle pojeler üretmek, ya da bu projeleri uygulamaya geçirmek yoluyla eğitim, sosyal refah ve istihdam konularında çalışmalar gerçekleştirdik be gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

Atik, 26 yıldır hizmet veren Türk sanayici ve işadamları vakfı yani TÜSİAV’ın sosyal sorumluluk bilinci ile toplum için önemli projeler üretmeye devam ettiğini belirtti.

Haberin Devamı

İlandır