Spor Emenike 24 değil 31 yaşında

Emenike 24 değil 31 yaşında

Paylaş
Emenike 24 değil 31 yaşında

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği Karabükspor'un Nijeryalı golcüsü Emenike'nin 31 yaşında olduğu öğrenildi

Karabükspor'un 10 milyon Euro bonservis bedeli istediği Emenike'nin doğduğu yer olan Otuocha'da nufüs kağıdının 7 yıl geç çıkartıldığı öğrenildi.

Emenike'nin Menajeri Erdem Konyar, son derece gizli olan bu bilgiyi "Kimseye söyleleme kaydıyla" bazı yakın dostlarıyla paylaştı. Emenike'nin gerçek yaşı yapılacak kemik testinin ardından netleşecek.

SAKATLANMA SEBEBİ BU


Futbola Nijerya'nın Delta eyaletinin takımı olan Delta Force FC'de başlayan Emenike'nin sık sık sakatlanmasının altında yatan nedenin yaşının ilerlemiş olması gösterildi.

Özellikle Afrika'dan ülkemize gelen futbolcularının yaşının gerçekte çok büyük olduğu fakat Emenike'de durumun son derece çarpıcı olduğu belirtildi.

Emenike'yi yakından tanıyan bazı menajerler, Fenerbahçe ya da başka yöneticiler tarafından Emenike'nin durumunun sorulması halinde gerçeklerin gözler önüne serileceğini söyledi.

Avrupa'da önde gelen tüm takımların Afrika'da yıldız avcısı konumunda temsilcilerinin bulunduğunu hatırlatan menajerler, Emenike'nin gerçek yaşının biinmesi dolayısıyla bugüne kadar Avrupa'ya transfer edilmediğini vurguladılar.

Avrupa ekiplerinin Afrika'dan transfer yapmadan önce futbolcunun 7 göbek öncesinin araştırıldığı belirtildi..

Haberin Devamı