Spor Emenike kalmak istiyor

Emenike kalmak istiyor

Paylaş
Emenike kalmak istiyor

Kardemir Karabükspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan ancak sarı lacivertli takımda bir tek maç bile oynamadan Spartak Moskova'ya giden Emmanuel Emenike, yaşadıklarını ve verdiği kararı tüm ayrıntılarıyla anlattı

Radyospor’dan Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Emenike, “Türkiye’ye dönmek istemiyorum. Burada son derece mutluyum. Yeni takımıma alıştım. Spartak Moskova’ya adapte oldum. Hatta burada her şeye adapte oldum ve çok mutluyum” dedi.

NE SÖYLEDİKLERİ UMURUMDA DEĞİL

Özgür Sancar’ın, “Fenerbahçe’den ayrılma nedenin gerçekten neydi?” şeklindeki soruyu da yanıtlayan Emenike, “Aslında bu tür sorulara cevap vermek istemiyorum. Normalde Türkiye çok güzel bir yer. Ancak çok büyük bir baskı ortamı oluştu. Buna rağmen Türkiye’nin çok güzel bir yer olduğunu hâla düşünüyorum. Türkiye’deki insanların hakkımda ne düşündüğü umrumda değil. İstediklerini söyleyebilirler, ben burada mutluyum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

>> KURTARIN BENİ

TEK SORUN ŞİKE İDDİALARI DEĞİLDİ

Emenike, Rusya’ya transferini ise şöyle açıkladı: “Spartak Moskova’dan gelen teklif hem benim için hem de Fenerbahçe için oldukça cazipti. Gitmeme neden olan tek sorun şike iddiaları değildi. Her gün hakkımda bir sürü haber yapılıyordu. İnsanlar sürekli benim hakkımda konuşmak istiyorlardı. Ayrıldıktan sonra bile hakkımda konuştular. Hatta benim Moskova’da kaza geçirdiğimi iddia edecek kadar ileri gittiler” dedi.

AYKUT KOCAMAN KALMAMI İSTEDİ

Nijeryalı futbolcu, “Aykut Kocaman’la konuştun mu?” sorusuna ise, “Rusya’ya gelmeden önce konuştum. Kocaman kalmamı istedi. Karabükspor’dan özellikle Aykut Kocaman’ın isteği üzerine transfer edilmiştim. Buraya kadar herşey iyiydi; ama diğer problemlerden dolayı ayrılmak istedim” şeklinde cevap verdi.

TÜRKİYE’YE BİR DAHA ASLA FUTBOL OYNAMAK İÇİN GELMEM, SADECE ZİYARET İÇİN GELİRİM

Türkiye’ye bir daha asla futbol oynamak için gelmeyeceğini kesin bir dille ve döne döne vurgulayan Emenike, “Futbol oynamak için gelmeyi asla düşünmüyorum. Sadece arkadaşım Yobo ve diğer arkadaşlarımı ziyaret için gelebilirim. İstanbul’a futbol oynamak için asla gelmem. Tabii ileride her şey değişebilir; ama şu andaki duygu ve düşüncelerim bu yönde. Şu anda kulübümde mutluyum"dedi.

FENERBAHÇE'DE BAŞARILI OLURDUM

Golcü futbolcu son olarak, “Eğer Fenerbahçe’de kalsan başarılı olur muydun sorusuna ise “Evet başarılı olacağıma inanıyordum. Fakat her şey bitti! Geride kalanlar hakkında konuşmak istemiyorum. Bütün konsantrasyonumu yeni takımıma veriyorum. Fenerbahçe’ye transferimden dolayı pişman değilim; ama Türkiye’den ayrıldığım için gerçekten çok mutluyum" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı

AA