Spor Emenike, Monaco'nun listesinde

Emenike, Monaco'nun listesinde

Paylaş
Emenike, Monaco'nun listesinde

Karabükspor'un başarılı forveti Emmanuel Emenike, şimdi de Monaco'nun transfer listesinde

Spor Toto Süper Lig'deki başarılı performansıyla herkesin takdirini kazanan Emenike'nin adı, son dönemde birçok büyük takımla anılmaya başlamıştı.

Özellikle Galatasaray'ın devre arasında renklerine bağlamak istediği konuşulan golcü futbolcuya bir talip de Fransa'dan çıktı.

Nijerya'nın önemli basın orgalarından Brila FM'in yaptığı haber, Monaco taraftarlarını Karabükspor'da oynayan bu 23 yaşındaki oyuncuyu araştırmaya itti. Çünkü söylenenlere göre Monaco, genç golcüyü renklerine bağlamak istiyordu.

Konuyu araştıran Fransız Footmercato, bu transfer ihtimalinin gerçekleşebileceğini belirtirken, Emenike'nin iki yıldır ortaya koyduğu futbolu övüyor ve çıktığı 44 maçta 28 kez fileleri havalandıran Nijeryalı yetenekten "soğukkanlı ve etkileyici bir golcü" şeklinde söz ediyor.

Karabükspor yönetimi, Emenike'yi devre arasında satmaya pek yanaşmasa da, Emenike'nin menajerinin "Ligue 1 bizim için muhteşem bir ihtimal. Ondaki atletik özellikler, Fransa'da yıldızlaşmasını sağlar diye düşünüyorum" sözleri, oyuncunun Fransa'da top koşturma fikrine çok sıcak baktıklarını da gösteriyor.

Emenike bu sezon ligde attığı 12 golle, gol krallığı koltuğunu Alex'le paylaşıyor.

Haberin Devamı