Advertorial Emin adımlarla büyüyor
Sponsorlu

Emin adımlarla büyüyor


Paylaş
Emin adımlarla büyüyor

Adana’da 1985 yılında başladığı bisiklet ve motosiklet tamirciliğinden bugün “Gomax Bisiklet” markası ile yurtiçi ve yurtdışındaki birçok noktaya ulaştıran Cem Motor, emin adımlarla büyümeye devam ediyor

32 yılda sektörün tüm basamaklarını teker teker tırmandıklarını ifade eden Cem Motor Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Şahin, kendilerini ve firmalarını geliştirerek bu günlere geldiklerini söyledi. Cem Motor olarak ilk etapta yedek parça toptancılığı yaptıklarına değinen Şahin, “Toptancılık dönemimiz büyümemizdeki ilk adım oldu. Sonrasında Koç Grubu’nun Mobylette, ve Beldeyama markalarının bayiliğini aldık. 2005 yılında da Uğur Derin Dondurucu şirketinin bisiklet ve motosiklet markası olan Mondial’in bayisi olduk. O dönemde markanın Türkiye genelinde en iyi satış adetlerine ulaşan bayisi seçildik” dedi.



2013 yılında Mondial’in bisiklet fabrikasının tüm ekipmanlarını satın alarak, Adana’da 20 bin metre kare alana kurulu fabrikalarında bisiklet üretimine başladıklarını belirten Şahin şunları söyledi; Gomax markamız ile bisiklet üretimine başlayalı 4 yıl gibi kısa bir süre olmasına rağmen şu an yıllık 150 bin adet kapasiteyle yurt içindeki ve yurt dışındaki yüzlerce bayiimize ürünlerimizi ulaştırıyoruz. Özellikle Hollanda, Almanya, İtalya, Kıbrıs Rum Kesimi, Azerbaycan ve K.K.T.C gibi ülkelere ihracatımız her geçen gün artmakta. Bu güne kadar kaliteden asla ödün vermedik. Türkiye’nin hemen hemen her ilinde bayilerimiz var. Her geçen gün bayii ağımıza yenileri ekleniyor.

BİSİKLETE OLAN BAKIŞ AÇISI DEĞİŞTİ

Her yaş grubuna hitap eden bisiklet modellerinin olduğunu ve 100’e yakın personeli ile ürün kalitesini her geçen gün daha da arttırdıklarını ifade eden Burhan Şahin, “ Hali hazırda 60’tan fazla model seçeneğimiz var. Bisiklete eskiden sadece karne hediyesi gözüyle bakılırken bugün insanlar spor ve hobi amaçlı tercih ediyor. Obeziteyle mücadelenin büyük önem kazandığı günümüzde bisiklet gibi kolay ve eğlenceli bir spor branşına ilgi her geçen gün daha da artıyor” dedi.