Magazin Emina Jahovic'le aşk yaşayan Sadettin Saran, takipçisine verdiği cevapla olay oldu

Emina Jahovic'le aşk yaşayan Sadettin Saran, takipçisine verdiği cevapla olay oldu

Paylaş
Emina Jahovic'le aşk yaşayan Sadettin Saran, takipçisine verdiği cevapla olay oldu

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic'le yeni bir aşka yelken açan iş insanı Sadettin Saran'ın takipçileriyle diyaloğu olay oldu. Saran, "Adamı kaptılar be" yorumuna verdiği cevapla gülümsetti

Sadettin Saran gönlünü, Mustafa Sandal'dan boşanan Sırp şarkıcı Emina Jahovic'e kaptırdı. İlişkilerini bir süre gizleyen çift geçen günlerde el ele poz verdi. Sürpriz aşk hem magazin gündeminde hem de sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.

Haberin Devamı

TAKİPÇİLERİNE VERDİĞİ CEVAP OLAY OLDU

Yakışıklılığıyla hayranlarından büyük ilgi gören Sadettin Saran, sosyal medyadan adeta yorum yağmuruna tutuluyor. Takipçilerine cevap vermeyi ihmal etmeyen iş insanı verdiği cevaplarla da olay oldu.

"ADAMI KAPTILAR"

Sadettin Saran, "İyi haftalar" paylaşımına bir takipçisinin, " Adamı kaptılar anasını satayım nesi güzel hafta be" yorumuna gülerek cevap verdi.

"ÇEKİLEBİLİRİZ"

Saran, ''Bir Boşnak olarak karizmatik adam. Neden kapmasınlar! Geçen gün İstinye Park'ta karşılaştım; resim çekilmek istedim, ne tepki verirsiniz diye yanaşmadım. İnşallah davet edersiniz tanışırız. Bir hayranınız olarak sevgiler, saygılar! Hep mutlu olun" yorumunu yapan takipçisine de "Çekilebiliriz" yorumuyla güldürdü.

Haberin Devamı

İŞTE O YORUMLAR: