Türkiye (Son Dakika) Eminönü'nde tarihi balıkçının sahibi Selahattin Yıldırım öldürüldü

Eminönü'nde tarihi balıkçının sahibi Selahattin Yıldırım öldürüldü

Paylaş
Eminönü'nde tarihi balıkçının sahibi Selahattin Yıldırım öldürüldü

İstanbul Fatih'teki Tarihi Eminönü Balıkçısı’nın sahibi Selahattin Yıldırım, dün akşam saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti

Selahattin Yıldırım, dün akşam saat 22.00 sıralarında özel aracıyla işyerine geldiği sırada şüpheli bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. İsabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralanan Yıldırım, arkadaşının aracıyla özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede ameliyata alınan Yıldırım, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayı duyan Yıldırım’ın yakınları ve arkadaşları hastaneye akın etti.

POLİS EKİPLERİ DETAYLI İNCELEME YAPTI



Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede gelen polis ekipleri olay yerini şeritle kapatarak önlem aldı ve çevrede geniş çaplı arama başlattı.

Saldırı sonrası şüpheli tarafından atılan kurşunların lüks cipe isabet ettiği görüldü. Polis ekipleri saldırı sonrası çevredeki vatandaşların ve balıkçıda çalışanların ifadelerine alarak olayı gerçekleştiren kişinin kimliğini belirlediği öğrenildi. Polis ekipleri çevredeki mobese ve güvenlik kameralarını inceleme aldığı öğrenilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.

SALDIRGAN KAÇTI


Olayın meydana geldiği sırada yakın bir yerde bulunan Kemal Sözen isimli bir vatandaş ise, "Biz Tarihi Eminönü Balıkçısı’nda arkadaşımla beraber oturuyorduk. Akşam saat 22.00 - 22.30 sıralarındaydı. Yakından 5-6 el silah sesi geldi. Silah seslerinden sonra hemen olay yerine doğru gittik. Geldiğimizde yerde bir kişinin yattığını gördük. Yerler komple kandı. Ardından bir kovalamaca oldu. Bir iki el daha silah sesi duyduk. Herhangi bir yaralanan olmadı neyse ki. Silahla saldıran şahıs kaçmış. Lüks bir otomobille hastaneye gitti yaralı. Hastanede hayatını kaybettiğini öğrendik. Arkada bulunan balıkçı teknesinin sahibiymiş" dedi.

Haberin Devamı