Bağlar Emniyet Müdürü Yaman'dan Başkan Beyoğlu'na ziyaret

Emniyet Müdürü Yaman'dan Başkan Beyoğlu'na ziyaret

Paylaş
Emniyet Müdürü Yaman'dan Başkan Beyoğlu'na ziyaret

Emniyet Müdürü Yaman'dan Başkan Beyoğlu'na ziyaret

Rihan ALP/ DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR İl Emniyet Müdürlüğü Şükrü Yaman, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nu ziyaret etti.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kent yöneticilerine yönelik ziyaretlere ve kabullere devam ediyor. Bağlar'ın hak ettiği hizmetleri alabilmesi için çaba gösteren, diğer yandan da kent yöneticileriyle olan temasları sıcak tutarak koordinasyonla sorunları çözmeye çalışan Beyoğlu, Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nden Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Şükrü Yaman'ı geçtiğimiz günlerde ziyaret etmişti. Bu kez Yaman, Başkan Beyoğlu’na nezaket ve iade ziyaretinde bulunarak kente yapılacak hizmetler için desteğini ve başarı dileklerini iletti.
Kentteki kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde çalışarak Diyarbakır’a hizmet etmeyi önemsediklerine vurgu yapan Beyoğlu, "Sayın müdürümüzün bilgi ve birikimi ile Diyarbakır’a hak ettiği hizmetleri kazandıracağına inanıyoruz. Kentimizdeki kurumlarla uyum içerisinde çalışmaya özen gösteriyoruz. Hepimizin ortak noktası bu kadim kente hak ettiği hizmetleri kazandırmaktır" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı