Gündem Emniyet müdürüne böyle sarıldı

Emniyet müdürüne böyle sarıldı

Paylaş
Emniyet müdürüne böyle sarıldı

'Hayata pas ver' projesi için Denizli'ye gelen AK Parti Milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür, karşılaştığı Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut'a sıkıca sarılması da objektiflere böyle yansıdı

Hakan Şükür’ün de içinde bulunduğu THY’ye ait uçak sis nedeniyle Denizli Çardak Havaalanı’na inemedi. Uçak İzmir’e inebildiği için karayoluyla Denizli’ye gelen Hakan Şükür, Pamukkale Üniversitesi’ndeki panele yaklaşık 1 saat gecikmeli katıldı. Panelde sesi kısık olduğu için konuşmayan Şükür, "Zor bir yolculuk yaptım. Başka sefere konuşacağım" dedi.

"SNEİJDER HAZIR DEĞİL DROGBA ÇOK KALİTELİ"


Panelden sonra basın mesuplarının sorularına cevap veren Hakan Şükür, Galatasaray’ın Drogba ile Sneijder’i transfer etmesinin çok önemli olduğunu, iki futbolcunun da takıma büyük katkı sağlayacağını vurgularken şöyle konuştu: "Drogba çok kaliteli oyuncu. Ben Galatasaray’da iken, Drogba gelseydi sanırım yan yana oynayamazdık. Çünkü, ikimiz de hemen hemen aynı tipte oyuncularız. Gerek Drogba, gerekse Sneijder, Galatasaray’a büyük katkı sağlayacak. İki oyuncu da dünya vizyonundaki oyuncular. Ama Sneijder henüz hazır değil. Çünkü, Galatasaray’a gelmeden önce uzun süre futbol oynamadı. Uzun süredir Avrupa arenasında görünmüyor. İkisi de mantıklı transfer. İki futbolcu için de şampiyonlar ligi büyük şans. Galatasaray, bu yıl geçen yıldan aldığı rüzgarla başarılı bir süreç yaşıyor."

"GALATASARAY ZORLANACAK"

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde başarılı sonuçlar aldığını, yolunun açık olduğunu ifade eden Hakan Şükür, şöyle devam etti: "Umarım Fenerbahçe ile Galatasaray sonuna kadar giderler. Hem moral, hem ülke puanı için bu çok önemli. Schalke maçı kolay gibi görünüyor. Galatasaray tam kadro. Rakipte eksikler var, formsuzlar. Bu durum Galatasaray için dezavantaj olabilir. Çünkü, Şampiyonlar Ligi’nde hiç yenilmeyen bir takımla oynayacağız. Her şeyden önemlisi rakip bir Alman takımı. Alman takımlarının oyun içindeki disiplinini, maçı kesinlikle bırakmaması Galatasaray’ın işini zorlaştırabilir. Beklentimiz Galatasaray’ın turu geçmesi ama Galatasaray Alman takımıyla oynamanın zorluğunu yaşayacaktır."



BAKKAL: "ŞİDDETE PRİM YOK"

Denizli Emniyet Müdürlüğü ile Pamukkale Üniversitesi’nin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlediği, "Sporda şiddet ve düzensizlik" panelini Ak Parti Denizli Milletvekillleri Mehmet Yüksel, Nihat Zeybekci, Nurcan Dalbudak ve Bilal Uçar da takip etti. Panelde Karabükspor teknik direktörü Mesut Bakkal, gazeteci Fatih Doğan, eski hakem Sadık Deda, Beşiktaş yöneticisi Seyit Ateş, TFF İcra Kurulu üyesi Edip Eren, Spor Toto Teşkilatı Başkan Yardımcısı Burak Aslan birer konuşma yaptı. Mesut Bakkal, teknik adam olarak kendisinin şiddeti körükleyen hareketlere, davranışlara asla prim vermediğini söyledi, şöyle konuştu: "Oyuncum Lua Lua, Beşiktaşlı İbrahim Toraman’a kafa attı, kendisine ağır para cezası verdik. Ahmet İlhan, Bursaspor maçında hakeme kötü davranışta bulundu, bu oyuncumuzu da cezalandırdık. Hakemden özür diledikten sonra spor kamuoyundan da özür diledik. Ben teknik adam olarak şiddeti abartan futbolcularla bir sonraki sezon çalışmıyorum. Teknik adam olarak benim elimden bu geliyor. Kulüpler, federasyon, ilgili kurum ve kişiler üzerine düşeni yapmalıdır."

DOĞAN: "YORUMCU DEĞİL AMİGO"

Fatih Doğan ise sporda şiddeti medyanın körüklediğine dair yapılan yorumlara hak verdiğini ama bunu körükleyenlerin gazeteci olmadığını vurgularken şunları söyledi: "Televizyon ekranlarında futbolu yorumlayanların yüzde 80’i maç bile izlemeden yorum yapıyor. Bunlar yorumcu değil, amigo. TSYD olarak biz bu kişileri maçlara akredite bile etmiyoruz. Ama maalesef toplumda medya mensubu olarak biliniyorlar. Bu böyle değil. Medyada acımasız bir düzen var. Medyada amigolarlya gazetecileri birbirinden ayırmalı. Ben Beşiktaşlıyım, 20 yıldır bu kulübe üye olmadım. Çünkü, gazeteci olarak benim objektif davranmam lazım. Bir de sahaları kapatma cezası, çağ dışı bir uygulama. Kombine bilet alan biri İnsan Hakları Mahkemesi’nde dava açsa kazanır. Suçu işleyen birey cezalandırılmalıdır, kurumlar değil."

ATEŞ: "SAHAYA GİRİP CEZA ALMAMIZI SAĞLIYORLAR"

Beşiktaş yöneticisi Seyit Ateş ise bu sezon kimseye bedava bilet ve kombine bilet dağıtmadıklarını belirterek, "Geçmişte çok dağıtılmış. Şimdi bizi tehdit ediyorlar. (Sahaya gireriz, ceza alırsınız) diyorlar. Sahaya da girip ceza almamızı sağlıyorlar. Bu sistem değişmeli. Kulüpler ceza aldığı sürece rant beklentisi içinde olanlara prim verilmeye devam edilir" diye konuştu. Hakan Şükür ise statlarda insanlık dışı işlerin olduğunu iddia etti, "Bu konuda doluyum ama sesim çok kısık" dedi. Diğer panelistlerde sporda şiddetin önüne geçilmesi için yapılanlar ve yapılması gerekenleri açıkladı.

DHA

2